Buzkırıcı' Alıntı:mobil ekran kartı(notebooklar için), flash bellek, digital kol saati
Hocam hangi modellerde ekran kartları ana kart üzerinde çip olarak yerleştirilmemiş yeni kasaları hiç açmadım acaba yeniler hep böyle mi eskiden ati yazardı misal açardın anakart üzerine çipi yerleştirilmiş bir şekilde idi ekran kartlarıBuzkırıcı' Alıntı:mobil ekran kartı(notebooklar için), flash bellek, digital kol saati
Sayın hocam sallama falan yapmıyorum daha önce yurtdışı tecrübeleri olan biriyim. Ben Singapur'da ürünler üçte bir ucuz demedim, Türkiye pazarına göre en az üçte bir ucuzsa alman isabetli olur dedim. Bununla beraber ucuz olan ( yarı fiyatına hatta daha ucuz ) çakma ürünlerde mevcut ve kandırılma ihtimali de var bu işin. Neyse ben şu linki paylaşayım (özellikle Apple Ürünleri yazan yeri okursanız. )gidecek arkadaşın belki işine yarar.yildiray75' Alıntı:hocam deli bir yere gidiyorsun araç kamerasından mutfak malzemesine sayamayacağım bi dünya ürünü yarı fiyatına alırsın. 3 te bir fiyatı yazan sallamış.
xalfaa' Alıntı:Sayın hocam sallama falan yapmıyorum daha önce yurtdışı tecrübeleri olan biriyim. Ben Singapur'da ürünler üçte bir ucuz demedim, Türkiye pazarına göre en az üçte bir ucuzsa alman isabetli olur dedim. Bununla beraber ucuz olan ( yarı fiyatına hatta daha ucuz ) çakma ürünlerde mevcut ve kandırılma ihtimali de var bu işin. Neyse ben şu linki paylaşayım (özellikle Apple Ürünleri yazan yeri okursanız. )gidecek arkadaşın belki işine yarar.yildiray75' Alıntı:hocam deli bir yere gidiyorsun araç kamerasından mutfak malzemesine sayamayacağım bi dünya ürünü yarı fiyatına alırsın. 3 te bir fiyatı yazan sallamış.
https://gezipgordum.com/singapur-dan-ne-alinir/
akdenizx' Alıntı:Fotoğraf makinesi ve Apple bilgisayar almak en mantıklısı. Tax Free (vergiden muaf) yerlerden alırsanız vergi olarak kesilen tutarı da daha sonra geri alırsınız. Oh miss.