Aslında hiç bir branşa kıytırık dememek lazım sayın hocam, kaldı ki iş kıytırık ders meselesine gelirse bizimki en kıytırık görülen ders bencemelanik' Alıntı:Cok ilginç en kıytırık branşlar bile var ama bilgisayar yok, bunlar açılan Türk okullarında bilgisayar eğitimi vermiyor herhalde
Belki kıytırık kelimesi ağır olmuştur. Haklısınız geri alıyorum. Ama acikcasi bu konuda biraz doluyum. Yani onca branş var bilgisayar yok, esas yurt dışına açılması gereken bizleriz. Diyelim ki yurt dışına gitmek hasıl oldu mecburi, napicaz? Gorevimi de yapmak istiyorum, farklı bi branşa mi basvurucaz?erdembgo' Alıntı:Aslında hiç bir branşa kıytırık dememek lazım sayın hocam, kaldı ki iş kıytırık ders meselesine gelirse bizimki en kıytırık görülen ders bencemelanik' Alıntı:Cok ilginç en kıytırık branşlar bile var ama bilgisayar yok, bunlar açılan Türk okullarında bilgisayar eğitimi vermiyor herhalde
Bu yıl yok mu hocam? Nerden takip ettiniz acaba?aktasankara' Alıntı:Ben takip ediyorum 5 yıl öğretmenlik şartı var. Tam başvurabileceğim yılda bilişim branşı kontenjanı açılmadı, önceki yıllarda vardı bu yıl şansımıza çıkmadı. Hala takipteyim
yasarsahbaz' Alıntı:Bu yıl yok mu hocam? Nerden takip ettiniz acaba?aktasankara' Alıntı:Ben takip ediyorum 5 yıl öğretmenlik şartı var. Tam başvurabileceğim yılda bilişim branşı kontenjanı açılmadı, önceki yıllarda vardı bu yıl şansımıza çıkmadı. Hala takipteyim
erdembgo' Alıntı:Başka branş mümkün değil diye biliyorum, maalesef bizim branş birkaç yıldır da gidemiyor.
aktasankara' Alıntı:erdembgo' Alıntı:Başka branş mümkün değil diye biliyorum, maalesef bizim branş birkaç yıldır da gidemiyor.
hayır hocam önceki yıl genel olarak sayı da yüksekti bizim branş da vardı. 2016 için genel sayı düşüktü zaten.
hatta 2015 de 2 alım oldu sanırım
bu da kılavuz
http://www.memurlar.net/common/news/doc ... 015_ii.pdf
Kendisi yukarıda sözünü geri çekti tartışmanın gereği yok.erakcora' Alıntı:kıytırık dersleri tartışalım, hangileri sizce?
Erdembgo hocamız güzel bi cevap vererek açılmadan kapattı bu tartışmayı benceerakcora' Alıntı:kıytırık dersleri tartışalım, hangileri sizce?
deme öyle ol is vel de :wink:melanik' Alıntı:Anlaşılan bizler icin durum zor gözüküyor...Çok üzüldüm :cry:
:roll:omd' Alıntı:deme öyle ol is vel de :wink:melanik' Alıntı:Anlaşılan bizler icin durum zor gözüküyor...Çok üzüldüm :cry: