beraber bir tane ayarlayıp gidelim hocammitto' Alıntı:Hadi bakalım hocam. Artık bu sayfayı güncellemenin vakti geldi sanırım. Zira Erasmus + geldi ve hizmet içi eğitimlerin statüsü değişir sanırım. Bu arada son dönem başvuru sonuçları http://www.ua.gov.tr sayfasında açıklanmış. Başvuru yapan varsa kontrol etsin.![]()
mitto' Alıntı:Hocam artık grundtvig, comenius, leonardo diye bölümlendirme kalmadı. Hepsi Erasmus+ adı altında birleşti. Eskiden şubat olan proje başvurularını Nisan ayına ertelediler. Şu anda Hizmet içi eğitimlerle ilgili kesin bir bilgi yok. Hatta ulusal teklif çağrısı yayınlanmadığından Erasmus+ ile ilgili de ayrıntılı bilgi yok. Yeni teklif çağrısı yayınlanınca güncelleme yaparız. Bu sene benimde tekrar başvuru hakkım olacak sanırım...
mitto' Alıntı:Hocam artık grundtvig, comenius, leonardo diye bölümlendirme kalmadı. Hepsi Erasmus+ adı altında birleşti. Eskiden şubat olan proje başvurularını Nisan ayına ertelediler. Şu anda Hizmet içi eğitimlerle ilgili kesin bir bilgi yok. Hatta ulusal teklif çağrısı yayınlanmadığından Erasmus+ ile ilgili de ayrıntılı bilgi yok. Yeni teklif çağrısı yayınlanınca güncelleme yaparız. Bu sene benimde tekrar başvuru hakkım olacak sanırım...
omd' Alıntı:mitto' Alıntı:Hocam artık grundtvig, comenius, leonardo diye bölümlendirme kalmadı. Hepsi Erasmus+ adı altında birleşti. Eskiden şubat olan proje başvurularını Nisan ayına ertelediler. Şu anda Hizmet içi eğitimlerle ilgili kesin bir bilgi yok. Hatta ulusal teklif çağrısı yayınlanmadığından Erasmus+ ile ilgili de ayrıntılı bilgi yok. Yeni teklif çağrısı yayınlanınca güncelleme yaparız. Bu sene benimde tekrar başvuru hakkım olacak sanırım...
Bilgilendirme toplantısından dün geç saatlerde döndüm hocam. Yeni sistemin detayları bir ara konuşalım seninleBeraber yazabiliyoruz o kadar söyleyim şimdilik
![]()
mitto' Alıntı:omd' Alıntı:mitto' Alıntı:Hocam artık grundtvig, comenius, leonardo diye bölümlendirme kalmadı. Hepsi Erasmus+ adı altında birleşti. Eskiden şubat olan proje başvurularını Nisan ayına ertelediler. Şu anda Hizmet içi eğitimlerle ilgili kesin bir bilgi yok. Hatta ulusal teklif çağrısı yayınlanmadığından Erasmus+ ile ilgili de ayrıntılı bilgi yok. Yeni teklif çağrısı yayınlanınca güncelleme yaparız. Bu sene benimde tekrar başvuru hakkım olacak sanırım...
Bilgilendirme toplantısından dün geç saatlerde döndüm hocam. Yeni sistemin detayları bir ara konuşalım seninleBeraber yazabiliyoruz o kadar söyleyim şimdilik
![]()
İsmi ve kapsamı değişti hocam.m17h41r' Alıntı:arkadaşlar buldum. Hizmet içi eğitim yeni programda kaldırılmış.
http://www.ua.gov.tr/programlar/erasmus ... -faaliyeti