semraaa' Alıntı:hocam sizin katılacağınız kursun içeriği nedir ya da adı
kursu neye göre seçsekki alanımızda olması gereklimi seçerken buna dikkat ediliyormu? ne kadar çok soru sordum![]()
mitto' Alıntı:setetik' Alıntı:Yurtdışındayken ek ders alamıyoruz arkadaşlar bu konuda bir genelge de mevcut.
İngilizce öğretmenimiz alabildiğimizi söylemişti bana. :cry: Dediğim gibi ilk deneyimim olacak yaşayıp öğreneceğim. Rica etsem hangi yönetmelik olduğunu söyleyebilir misiniz acaba?
suatguzel' Alıntı:2010 Mayısında Grundtvig hizmetiçi için gitmiştim Roma' ya..
2012 Nisanda da Prag' a gidiyorum inşallah..Kabul edildi..
Hocam proje, hizmetiçi vs. için yurtdışına gittiğin zaman ek dersin kesiliyor. Roma merkeze gidiyor olsaydın otel tavsiyesinde bulunabilirdim..Ama 20 km mesafedeymiş merkeze..O zaman kurs organizatörünün dediği yerde kalabilirsin, ya da yine internetten o bölgedeki otelleri araştırabilirsin. Benim tavsiyem diğer kursiyerlerle kalmandır, iletişimini güçlendirir.
Roma' da kesinlikle pizza ve makarna yersin zaten, yemelisin..Ancak domuz eti ve domuz etli sos olmamasına dikkat edersin sanırım.."Pork" diyorlar domuz etine..Ayrıca dondurması meşhurVatikan ve Vatikan müzesi, Collesium, İspanyol merdivenleri, Fontana di Trevi ( aşk çeşmesi), Pantheon..aklıma gelenler bunlar, buraları gezersin..Roma card mı ne ona benzer bi kart var..Müzleri falan gezerken işine yarar, özellikle collesium' a girerken..sıra beklemezsin ki çok kalabalık oluyor gerçekten.. Gitmeden Tom Hanks "Da Vinci Şifresi" filmini izle öyle git hocam..filmde gördüğün yerleri gezmek keyifli olur
)
Tadını çıkar hocam..İyi eğlenceler..
bilisim-tef' Alıntı:Hocam gerçekten çok yararlı bilgiler paylaşmışsın teşekkürler. Fakat dil gerçekten sorun daha önceki sayfalarda geçen +5, +7 ek puan olayı nasıl oluyor.
çaylak' Alıntı:Hocam gerçekten bu kadar açıklayıcı bir mesaj yazmasaydın olayı çözemezdim herhalde, teşekkür ederim bilgi paylaşımın için.
Benim dil puanım var yaz döneminde Roma da açılan bir kurs var başvurmak istediğim, ben de birkaç soru sorayım, daha önce giden arkadaşlar da var sanırım, eşimizle gittiğimizde kalacak yer sıkıntısı olur mu?
çaylak' Alıntı:İtalya yeşil pasaporta vize uygulamıyor sanırım, vize sorun olmaz belki. Ama önkayıt için kurs arama sitesinde yazan euroclub ile biten site açılmıyor, önkayıt olmak için mail mi atacağız kursu açan kişiye? siz nasıl yaptınız?
marmarabote' Alıntı:mitto hocamı bilmiyorum. Ama ben bu tarz işlerde genelde meslek kısmına kısaca ICT Teacher yazıyorum hocam :wink:
semraaa' Alıntı:Hocam formu doldururken kurs öncesi hazırlıklar, kursa katılma sebepleriniz, kurstan ne yarar bekliyorsunuz gibi bölümlere çok dikkat ediliyor mu acaba siz nasıl yazdınız? kısa bir şeyler yazsak yeter mi acaba
Hocam sanırım şifremi unuttum kısmı da çalışmıyor diyorsunuz hemen ua ile iletişime geçin(telefon ile geçmenizi tavsiye ederim) sorun çözülecektir sanırım...adn' Alıntı:https://online.ua.gov.tr/trnasp/ buraya daha önceden üye olduğumu söylüyor.Buraya üyelik yaptığımı hatırlamıyor.tc kullanılıyor diyor.
eda_tr' Alıntı:Bende başvuru yapacam.kpds 72,üds 71.Bakalım sonuç ne olacak ben daha çok Yunanistandaki kursları beğendim ama.Herkese bol şans..
görevli izinli sayılıyorsan ek dersinide alırsınsetetik' Alıntı:Yurtdışındayken ek ders alamıyoruz arkadaşlar bu konuda bir genelge de mevcut.
mobile' Alıntı:görevli izinli sayılıyorsan ek dersinide alırsınsetetik' Alıntı:Yurtdışındayken ek ders alamıyoruz arkadaşlar bu konuda bir genelge de mevcut.