Arkadaşlar cok bunaldım kendime hobi olacak 3~5 kurus kazanacağım bi alan ariyorum fikir,tavsiye, tecrübelerinize ihtiyacim var
100 bin gösterim olsa 200 tl iyi iyi fena değilyildiray75' Alıntı:20 lira kazandım tek video ile 10bin gösterimde. uğraşmıyorum millet neler yapıyor
tomreader2010' Alıntı:Ekibi kurduk o zaman , ozgunluk muhabbeti var sanirim yksa odeme yapılmiyormuş,
10 000 tiklamamda kolay degil süreklilik arz etmesi ozgun olmasi lazim
Hocam hobi olarak uğraşacaksanız benim sitede yazarlık yapmak ister misiniz ? Ben de hobi olarak uğraşıyorum çünkü çok fazla içerik yoktomreader2010' Alıntı:Hic bir işle uğraşan yok mu ki
sugibi' Alıntı:"Kendin yap" türü videolar çektiğiniz bir kanalı Facebook ve Twitter ile de desteklerseniz önce izleyici sayısı gelir sonrasında kazanç. En iyi verimi de benzer değil, ÖZGÜN içerik kullandığınızda alırsınız. Ben arkadaşlarımın bu şekilde farklı sahalara yönelmesini destekliyorum. Başarılı olursunuz umarım hocam![]()
tomreader2010' Alıntı:sugibi' Alıntı:"Kendin yap" türü videolar çektiğiniz bir kanalı Facebook ve Twitter ile de desteklerseniz önce izleyici sayısı gelir sonrasında kazanç. En iyi verimi de benzer değil, ÖZGÜN içerik kullandığınızda alırsınız. Ben arkadaşlarımın bu şekilde farklı sahalara yönelmesini destekliyorum. Başarılı olursunuz umarım hocam![]()
Hocam kendin yap derken nasil videolari kastettiniz acaba,