hayır web sitesi ayrı bir olay, orada başvuru yapıp siteyi ekledikten sonra onay gelmesini bekliyorsunuz. bazen birkaç günde gelir bazen haftalar alır belli olmuyor. sonrasında reklamlar yayınlanmaya başlar ve gösterim ve tıklama ücretleri işlemeye başlar.Peki kanal sahibinin web sitesinde Google reklamları varsa, YouTube videolarında reklam çıkması için yine 1000 abone veya 4000 saat izlenme şartı var mı?
Her zaman doğru çıkmıyor hocam söyledikleri. En çok seyredilen için doğru strateji olabilir ama bazen izlenme süresi için uzun video ile reklama çıkılır...32 dakika video çok uzun hocam, 10 dakikayı geçmemeli bence
video yu da at bari hocamda bize de ışık olsunBir videom trende girdi. 8 milyon izlenmeye 11 bin tl aldım. 90 bin abone geldi tek videodan. Hala yatıyor. Youtubda para var. Tutturabilirsen. videom 8 dakika.
Bir videom trende girdi. 8 milyon izlenmeye 11 bin tl aldım. 90 bin abone geldi tek videodan. Hala yatıyor. Youtubda para var. Tutturabilirsen. videom 8 dakika.
Bir videom trende girdi. 8 milyon izlenmeye 11 bin tl aldım. 90 bin abone geldi tek videodan. Hala yatıyor. Youtubda para var. Tutturabilirsen. videom 8 dakika.
ben deneme amaçlı video attım tamamen sallamasyon özensiz bir video oldu. fakat az kullanıcısı olan güncel bir oyunun yeni yamasını çektim direk yükledim. 10.000 izlendi 4 sene evvel 20 lira para kazandım ama çekme limiti 25 tl olduğu için hesapta kaldı duruyordu bir ara kontrol etmiştim.
tutturabileceğin şeye bağlı milyonlarda izlenebilir. hele devamını getirebilirsen çok güzel olur fakat 1 videosu çok izlenip diğerleri hiç tutmayan bissürü de kullanıcı var.
veya bende şöyle sorayım belli bir limitin üzerinde kazananlar mı takibe düşüyor?Peki bu paraları kazanırken hesaba isminizi veriyorsunuz.. Devlet memurları ticari faaliyet kapsamında değerlendirilmiyor mu? Benim de aklıma hep bu takılıyor.
toplam kazanç 26 bin tlyi geçtikten sonra seni buluyorlar, vergi vermeye başlıyorsun. YOUTUBEHOCAM kanalından youtubla ilgili herşeyi öğrenebilirsinizveya bende şöyle sorayım belli bir limitin üzerinde kazananlar mı takibe düşüyor?
hocam neyle ilgili bir video attınız?merak ettim..toplam kazanç 26 bin tlyi geçtikten sonra seni buluyorlar, vergi vermeye başlıyorsun. YOUTUBEHOCAM kanalından youtubla ilgili herşeyi öğrenebilirsiniz
Bebeğimiz yemek yerken seyrettiği videolara baktımhocam neyle ilgili bir video attınız?merak ettim..
şu an dünya da en çok para kazanan video kanal sahibi;oyuncak tanıtımı yapan amerikalı 10 -11 yaşında bir çocuk...milyon dolar geliri var...
toplam kazanç 26 bin tlyi geçtikten sonra seni buluyorlar, vergi vermeye başlıyorsun.
videom DIY ile ilgili. Youtuba DIY yazhocam neyle ilgili bir video attınız?merak ettim..
şu an dünya da en çok para kazanan video kanal sahibi;oyuncak tanıtımı yapan amerikalı 10 -11 yaşında bir çocuk...milyon dolar geliri var...
toplam kazanç 26000 derken aylık kazanç mı yoksa total kazanç 26000 mi hocam merak ettimtoplam kazanç 26 bin tlyi geçtikten sonra seni buluyorlar, vergi vermeye başlıyorsun. YOUTUBEHOCAM kanalından youtubla ilgili herşeyi öğrenebilirsiniz
hocam şu videonun ismini neden yazmıyorsun, hem insanların merakı gider hem izlenme sayın artarvideom DIY ile ilgili. Youtuba DIY yaz
Hocam zeytin satma, buğday satma gibi durumlarda fatura falan olmayacağı için belki sorun olmaz ama youtube para aktarırken gerçek kişi üzerinden isme yatırıyor diye biliyorum. İsmimiz ön planda olunca hani aklıma geldi o yüzden sordum.. Yoksa araba satışında yılda 3 kere hakkımız var diye biliyorum. Ancak youtube geliri her ay alınacak para..Sorun olacagini zannetmiyorum. Devlet memuru kendine şirket kurup ticari faaliyet yapamaz. Veya ssk li ekstra bir ise giremez.
Ev alır sonra satar . Araba alır sonra satar. Buğday eker. Kaldırır. Satar.
Zeytinlik almıştır yiyecek zeytinini ayirir fazlasını satar. vb ...
Bunların da yasak olduğunu zannetmiyorum.
Çok tereddütte kalırsanız. Bir akrabanızın üzerine acın kanalı. Iciniz rahat olur en azindan.
Her ay 2.200 TL üzeri gelir getirecek bir kanalın olsun vergi işi çözülür hocam.Hocam zeytin satma, buğday satma gibi durumlarda fatura falan olmayacağı için belki sorun olmaz ama youtube para aktarırken gerçek kişi üzerinden isme yatırıyor diye biliyorum. İsmimiz ön planda olunca hani aklıma geldi o yüzden sordum.. Yoksa araba satışında yılda 3 kere hakkımız var diye biliyorum. Ancak youtube geliri her ay alınacak para..