DNA Aktif Üye Mesajlar 150 4 Kasım 2022 #1 Arkadaşlar YouTube Mesut Toklu kanalından Bilişim videolarını daha önce indiren oldu mu? Derste kullanmak için harika videolardı, daha önce böylesini hiç görmemiştim kanalın kapanması çok kötü oldu.
Arkadaşlar YouTube Mesut Toklu kanalından Bilişim videolarını daha önce indiren oldu mu? Derste kullanmak için harika videolardı, daha önce böylesini hiç görmemiştim kanalın kapanması çok kötü oldu.
Savunan Adam Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 427 4 Kasım 2022 #4 T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI İSTANBUL / BÜYÜKÇEKMECE / Şehit Şirin Diril Kız Anadolu İmam hatip Lisesi İdari Personel sehitsirindirilkizaihl.meb.k12.tr Bahsettiğiniz kişi bu okulda öğretmen galiba. Okulu arayıp kendisiyle görüşebilirsiniz belki.
T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI İSTANBUL / BÜYÜKÇEKMECE / Şehit Şirin Diril Kız Anadolu İmam hatip Lisesi İdari Personel sehitsirindirilkizaihl.meb.k12.tr Bahsettiğiniz kişi bu okulda öğretmen galiba. Okulu arayıp kendisiyle görüşebilirsiniz belki.
DNA Aktif Üye Mesajlar 150 17 Kasım 2022 #6 Arkadaşlar buldum, YouTube'da yeni kanal açmış ismi hedef 100.