Enterprise Hiperaktif Üye Hiperaktif Süper Üye Mesajlar 2,897 23 Eylül 2024 #1 Arkadaşlar kanal açtım ancak aramalarda görünmüyor, önce abone sayısını artırmalıyım ondan sonra mı aramalarda çıkacak? 1-2 hafta oldu halbuki kuralı ama hiçbir cihazda aramalarda çıkmıyor
Arkadaşlar kanal açtım ancak aramalarda görünmüyor, önce abone sayısını artırmalıyım ondan sonra mı aramalarda çıkacak? 1-2 hafta oldu halbuki kuralı ama hiçbir cihazda aramalarda çıkmıyor
Enterprise Hiperaktif Üye Hiperaktif Süper Üye Mesajlar 2,897 23 Eylül 2024 #3 ertankaya' Alıntı: link paylaşın bakalım Genişletmek için tıkla ... Paylaştım sizinle Hocam
E ertankaya Üye Mesajlar 30 23 Eylül 2024 #4 evet tanıtım kanalı çıkıyor bu çıkmıyor hocam sonra abone olup arattığımda 6. sırada çıktı ama. yeni açıldığı için mi bilemedim sebebini.
evet tanıtım kanalı çıkıyor bu çıkmıyor hocam sonra abone olup arattığımda 6. sırada çıktı ama. yeni açıldığı için mi bilemedim sebebini.
E ertankaya Üye Mesajlar 30 23 Eylül 2024 #5 bana attığınız gibi link atın önce abone sayınızı çoğaltın bence