YOS onayı sonrası 21 saat ders görevlendirmesi iptal edilebilir mi?

Kodla Büyü

BlackFrost

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar başka bir okula tamamen görevlendirme ile gönderildim. Şu anda 21 saat verse giriyorum orada. Gittiğim okulda başka bir bilgisayarcı da var. YOS görevi var onun da. Onun dersi 12 saat. Benim YOS görevim de kendi geldiğim okula çıktı. Şu anda 4 günlük bir programla derse girip kendi okuluma 1 günlük YOS görevi için gidiyorum. 21 saat görevlendirmeye YOS onayı geldiği için itiraz etme hakkım var mı? Ya da 15 saatten fazlasına girmeme lüksüm var mı? 15 saatin üstünde derse girmemin bir faydası olmadığı gibi YOS görevim okula da zaman kalmadığı için orada da mağduriyet oluşturuyorç Böyle bir hakkım varmı?

Nasıl yani? 33 saat ders var ve kadrolu öğretmene 12 saat mi vermişler sadece? Maaş karşılığı bile dolmuyor. Yanlış anlamadıysam.

Görevlendirme olacaksa bile ders eşit dağıtılabilir belki. Orası bile mantıksız hocam.

Aslı olan tam tersi kendi öğretmenine 21 saat size 12 saat verilmesiydi. Diğer türlü devlete zara uğratma var çünkü kadrolu öğretmen ders varsa 15+6 saat derse girer.

Son düzenleme:
33 saat dersi olan okulda 12 dersi kendi öğretmenine verip üzerine onu YOS yapıp kalan dersler için ders tamamlama çağıramazlar. Devleti zarara uğratıyorlar. Müdürlere suç işlediklerini birinin şikayeti ile sıkıntı yaşayacaklarını anlayacakları dilden anlatın. Anlamazlarsa il kordinatörünüze haber verin. Böyle saçma uygulama olmaz.

20 ya da 22 saat ders verip 12 saat görevlendirme talebinde bulunmaları gerekiyor, kendi okulunda dersin yoksa 33 saati eşit paylaşmanız en adil olanı.

Arkadaşlar başka bir okula tamamen görevlendirme ile gönderildim. Şu anda 21 saat verse giriyorum orada. Gittiğim okulda başka bir bilgisayarcı da var. YOS görevi var onun da. Onun dersi 12 saat. Benim YOS görevim de kendi geldiğim okula çıktı. Şu anda 4 günlük bir programla derse girip kendi okuluma 1 günlük YOS görevi için gidiyorum. 21 saat görevlendirmeye YOS onayı geldiği için itiraz etme hakkım var mı? Ya da 15 saatten fazlasına girmeme lüksüm var mı? 15 saatin üstünde derse girmemin bir faydası olmadığı gibi YOS görevim okula da zaman kalmadığı için orada da mağduriyet oluşturuyorç Böyle bir hakkım varmı?
21 saat ders var ve 4 güne yerleştiyse bence yos a gerek yok. Nöbet+klüp (5Saat) 21+5+2(10 da 1 den)=28-15=13 yos olmak için neden yok bırakın kend başlarının çaresine baksınlar ısrar ederlerse sakın acımayın. sizi düşünmeyeni siz niye düşüneceksiniz sizde insansınız 21 saat derse giren bir insan zaten yeterince yorulur üstüne yos almakta enayilik olur.

20 ya da 22 saat ders verip 12 saat görevlendirme talebinde bulunmaları gerekiyor, kendi okulunda dersin yoksa 33 saati eşit paylaşmanız en adil olanı.
burada sizi ketenpereye getirmişler büyük ihtimal gittiğin okulun müdürü ile bt cisi kankadır dersi dışarıdan gelene yükleriz anlaşması yapmışlar yasal olarak 21 saat ona verilmesi gerekiyor itiraz etme hakkınız var mahkemeye gitseniz ceza alırlar.
buradan çıkan sonuç görevlendirmeleri bakanlık yapmıyor okul müdürleri şube müdürleri ile anlaşarak hesaplarına göre görevlendirme yazıyorlar oluru çıkarıp bakanlık yaptı diyorlar.

burada sizi ketenpereye getirmişler büyük ihtimal gittiğin okulun müdürü ile bt cisi kankadır dersi dışarıdan gelene yükleriz anlaşması yapmışlar yasal olarak 21 saat ona verilmesi gerekiyor itiraz etme hakkınız var mahkemeye gitseniz ceza alırlar.
buradan çıkan sonuç görevlendirmeleri bakanlık yapmıyor okul müdürleri şube müdürleri ile anlaşarak hesaplarına göre görevlendirme yazıyorlar oluru çıkarıp bakanlık yaptı diyorlar.
Hocam proje okulu ve oranın bilişimcisi projelerle falan uğraşıyor diye ders yükünü az vermişler. Adam gerçekten çok yoğun ve yoruluyor yos da üstüne eklenince. Ben şikayet ederek onu da zor durumda bırakmak istemiyorum ama böyle de ben eziliyorum, ikilemde kaldım. Kendi okulumun müdürü iptal ettirmeye çalışıyor ama milli eğitim bakanlık yapıyor görevlendirmeleri gibi şeyler söyleyip duruyor. 15 üstünü resmi olarak istememe hakkım varmıydı onun için sormuştum ama işler daha derinmiş. Devleti zarara uğratma konusu hiç aklıma gelmemişti.

Aslında burada devlet zarara uğramıyor. İkinizde yos olduğu için zaten her ikinizde 18 saat ücret alıyorsunuz kimin kaç saate girdiğinin bi önemi yok. Ancak olması gereken o kişinin kendi okulunda 21 saat dersi almasıdır.

bu tarz görevlendirmeler müfettişler tarafından incelenmelidir. Şikayette bulunmalısınız bunu da idareye söyleye söyleye yapın. Zaten okul okul gezmeye norm sıkıntılarına alıştık, yerinizde olsam idarenin üzerine giderim, maksat onlar ve yalakaları rahat etmesin. Branşımıza bizler sahip çıkmadığımız için başka branşlar full ekdersi olan beleş iş gözüyle yağma yapıyor. Hatta o kadar alıştılar ki full ek dersin üstüne nöbet kulüp ücreti arayanları bile gördüm

Hocam proje okulu ve oranın bilişimcisi projelerle falan uğraşıyor diye ders yükünü az vermişler. Adam gerçekten çok yoğun ve yoruluyor yos da üstüne eklenince. Ben şikayet ederek onu da zor durumda bırakmak istemiyorum ama böyle de ben eziliyorum, ikilemde kaldım. Kendi okulumun müdürü iptal ettirmeye çalışıyor ama milli eğitim bakanlık yapıyor görevlendirmeleri gibi şeyler söyleyip duruyor. 15 üstünü resmi olarak istememe hakkım varmıydı onun için sormuştum ama işler daha derinmiş. Devleti zarara uğratma konusu hiç aklıma gelmemişti.
illa kabul etmek istiyorsanız hocam eşit vermelerini isteyin kabul etmezlerse görevlendirmeyi bir yolunu bulun iptal ettirin siz kendinize acımıyorsanız size kimse acımaz.
insanın bedeninin bile kendisi üstünde hakkı vardır aşırı yüklenince madalya takmıyorlar ruhunuz bile sizden usanıyor.

ilksms
Geri