YOS Nöbet

Kodla Büyü

zorbaa

Üye
Arkadaşlar bu nöbet konusu nasıl netleşecek. İlçe nöbetle ilgili birşey söylemiyor. İdarem ücretini al diyip şuana kadar yatırmaya devam etti . Kararsız kaldım . Bana nöbet ücreti yatırmaya devam ediyorlar . Bugün yeni yazı gelmiş . Yazıyı anlamak ayrı mesele

Arkadaşlar bu nöbet konusu nasıl netleşecek. İlçe nöbetle ilgili birşey söylemiyor. İdarem ücretini al diyip şuana kadar yatırmaya devam etti . Kararsız kaldım . Bana nöbet ücreti yatırmaya devam ediyorlar . Bugün yeni yazı gelmiş . Yazıyı anlamak ayrı mesele
YOS görevi gerçekleşirken nöbeti istese de yatıramazlar hocam sistem buna izin vermiyor. Eklemiş olsalar dahi MEBBİS-Ek Ders modülünden inceleyin nöbet görevleri otomatik düşüyor yani ödeme yapılmıyor.

Nöbet, kulüp vermedi okulum. İlk iki ay haftasonu belleticilik yaptım. Ödemeyi aldım. Geçen o da ödemeyecek muhabbetini duyunca forumda idareye 29 kasım nöbetimi iptal eder misiniz dedim. Sağolsunlar ikiletmediler.

yönergeye koymadıkları maddeyi görüşle iptal edemezler. elbet yargıdan dönecektir. okul belleticilik vermiş resmi yazı ile. ödemezlerse bir dava da ben açarım.

para vermeye gelince herseye hayır işe gelince her turlu angaryaya görevin tek tasarruf bizden

mebbis ek ders modülünün her şeyi düzeldi mi? Ben meslek lisesinde öğretmenim, eylül ek dersinde fiilen 29 saat derse girmeme rağmen, başka bir dersim de yok açık öğretim vs. bana haftalık 3 saat hazırlık planlama verdi. ekim ayında haftalık ek dersimi noksan çekiyordu, idarecimiz kendisi toplam almam gereken ek derse göre ayarlıyordu. bazı idareciler bu modül yazmıyorsa alamazsın diyorsa ek ders modülünün sorunsuz olması lazım.

ilksms
Geri