YOS - Nöbet - son durum

Kodla Büyü

mavi85

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Merhaba, YOS için nöbet tutmada son durum nedir? 6 saat dersim var ise nöbet olur mu? istemezsem tutmayabilir miyim?

idare ekders modülüne işleyebiliyor mu ? geçen dönem görevlendirmelere nöbet ,pasniyon nöbet kulüp sınıf verilmiyordu ve kbs girişi yoktu zaten. bu sene güncel hali nedir idareci var mı cevap verebilecek ?

Bu hafta kurul var, idare nöbet ve kulüp vereceğiz diyecek. Ee biz ne yapacağız, kabul veya reddetmek icin elimizde net bir yazı yok, idareye ne diyeceğiz?

eger full ders olan gün nöbet verilir derlerse, dersi böldürmeyin 6 saatte kalsın onlarda nöbet yazamasın, hayir anlamadigim 7 saat derse giricem birde o yorgun günde nöbet tutacagim, niye 3 saat ekders icin, o kadarda degil, benim düsüncem nöbeti de kalsın 3 saati de 7ders full girmesi de. Nöbet isteyenlerin bahti acık olsun, geçen sene nöbet tutmadim sanki genclestim 1 senede :cool:

eger full ders olan gün nöbet verilir derlerse, dersi böldürmeyin 6 saatte kalsın onlarda nöbet yazamasın, hayir anlamadigim 7 saat derse giricem birde o yorgun günde nöbet tutacagim, niye 3 saat ekders icin, o kadarda degil, benim düsüncem nöbeti de kalsın 3 saati de 7ders full girmesi de. Nöbet isteyenlerin bahti acık olsun, geçen sene nöbet tutmadim sanki genclestim 1
hocam zümrelerimizin bu nöbet sevdası nedir ben de anlamıyorum. 3 saat ek ders için sabah yarım saat önce okula gel, öğle arası dinlenmeden yemek ye, okul çıkışı yarım saat bekle, teneffüs yapma. Gerçekten 3 saat ek ders almaya değiyor mu anlamadım? Yani YEĞİTEK dese ki YOSlara 30 saat ek ders vereceğiz, yine yetmez nöbet istiyoruz diyecekler.

Malatyada yeğitek sorumlularının whatsapp gruplarından dediğine göre geçen sene ile aynı durum. 72 saat dışında hiçbir şey alamazsınız dediler.

rehberlikçilerde de var bu sorun bizde de, ücret yok iken görevimiz değil, ücret olunca hakkımız diyenler. Açıkcası nöbet öğretmenin görevi olamaz, 3 saat için bu kadar sorumluluk ve yorgunluk…

ilksms
Geri