YOS Nöbet Kulüp Egzersiz vs Anket

Kodla Büyü

Nobet Egzersiz Kulüp vs olmalı mı?

• Evet olmalı

Oy: 48 69.6%
  • Hayır olmamalı

Oy: 21 30.4%

• Kullanılan toplam oy
    69
Ücret verilen sorumlulukları kaldır, ücreti sabit olan sorumlulukları arttır,
Normal öğretmene,Rehber öğretmene, mdr yardımcısına arttırımlı ekders öde ama size yok,
21 saate kadar ders verilebilir, başka okullara görevlendirilir vs ilçenin emir kulu yap,
Okul idarelerinin etinden sütünden yararlanması için her türlü ucu açık görev tanımı ekle,
Hayırdır arkadaş biz gözden mi çıktık, öğretmenlikten mi
Ek ders %20 vergi dilimiyle 130 lira bile değil bu ülkede, geçen muslukçu çağırdım adam yarım saat için 2000 istedi.
Bir arkadaşın yorumu vardı, Sevr anlaşması hazırlamışlar diye
Bu görevi bu şartlarda isteyenin kendine saygısı yoktur.

İsteğe bağlı şekilde hepsi olmalıdır. Rehber öğretmenlerin isterse nöbet tutma, isterse belletmenlik yapma gibi hakları var. İstemediği takdirde yapmıyor. Yazılı talebi ile yapabilir şeklinde eklenir. İstemeyen dilekçe vermez ve almaz. Çok basit.

Hem derse gir hem tahta arızalarıyla uğraş hem projelerle hem nöbet hem rehberlik hem kulüp... Ayrıca ek ücret olmasın, zaten formatörlüğe full veriyoruz kafasındalar. Aklı olan şu görevleri kabul etmez.
pardon yanlış anlamışım evet o görevleri almak insanı ekstra yoruyor şahsen ben nöbet istemiyorum gerek yok

Son düzenleme:
İsteğe bağlı şekilde hepsi olmalıdır. Rehber öğretmenlerin isterse nöbet tutma, isterse belletmenlik yapma gibi hakları var. İstemediği takdirde yapmıyor. Yazılı talebi ile yapabilir şeklinde eklenir. İstemeyen dilekçe vermez ve almaz. Çok basit.
isteğe bağlı olması en istemediğim seçenek, çünkü idareler bunu kullanıyor. İsteyene görev vermiyor istemeyene görev veriyor maksat senin ipin benim elimde demek.
ya olsun ya olmasın bence ama ilk seçeneğim nöbet olmaması çünkü sorumluluğu çok ağır.

İsteğe bağlı derken müdürün isteğine değil. Kişinin isteğine bağlıdır. Kurallara kanunlara uymayan müdür her zaman çıkar karşınıza. O olmaz bu olur illa birşeyde takar takacaksa. Hak alınsın istemezsek kenarda dursun görüşündeyim. Uğraşan müdür olursa sendikalar hazır. Sendikalar da onunla uğraşır.

İsteğe bağlı derken müdürün isteğine değil. Kişinin isteğine bağlıdır. Kurallara kanunlara uymayan müdür her zaman çıkar karşınıza. O olmaz bu olur illa birşeyde takar takacaksa. Hak alınsın istemezsek kenarda dursun görüşündeyim. Uğraşan müdür olursa sendikalar hazır. Sendikalar da onunla uğraşır.
hocam sende biliyorsun ki bilişim öğretmenleri olarak tüm eğitim hayatımız idarecilerle kavga ederek geçti, bü yüzden kesin bir dille belirtilmediği sürece müdürler olayı istediği yere çeker, sen müdürün dediğini yapmaya mecbursun en fazla şikayet edersin ondanda bişey çıkmaz, sonra uğraş dur, ben bugüne kadar idarecilerle çatışmalarımda sendikanın bir faydasını görmedim, ve artık baba yorgun. :)

• Beğen
Tepkiler: omd
ilksms
Geri