YOS KARARNAME? GÖREVLENDİRMEYE BAŞLAMA YAZISI?

Kodla Büyü
kadronuzun olduğu okul haricinde bir okula tam zamanlı görevlendirildiyseniz kadronuzun olduğu okul ayrılış yazısı, görevlendirildiğiniz okul göreve başlama yazısı yazacak.

Aksaray da ilkokullarda görevlendirme yapıldı mı?
Bu sene listeyi bilmiyorum ama ama geçen yıl yapılmıştı. Öğretmen isterse yapılıyor. Ben seçmiştim mesela bu sene ama norm atamam olunca başvuruyu iptal ettik. O yüzden bu yıl almadım.

Düzeltme : evet varmış. Depo olan ya da meslek lisesinde kültürcü arkadaşlar var. Onlar ister genelde.

İlkokula görevlendirmesi onaylanan -böte hariç- branş öğretmeni var mı? İlkokula branş öğretmeni görevlendirmesine sistem izin vermiyormuş..

Olmayan yönetmelikten sonra olmayan kararnameyi de gördük/okuduk. Bakalım bu YOS'luk daha olmayan neler çıkarttıracak?

İlkokula görevlendirmesi onaylanan -böte hariç- branş öğretmeni var mı? İlkokula branş öğretmeni görevlendirmesine sistem izin vermiyormuş..
Sistemde duzenleme yapilacak bilgisi verildi. Diger branslara kapali. Ama garip olani bote mezunu olanlar onaylandi ama sisteme yansimadi halen. Gorevlendirme bolumu halen boş.

ilksms
Geri