YOS Hafta Sonu Bütüncül Gelişim Temelli DYK

Kodla Büyü

dream81

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar Hafta Sonu kendi okulumda Açılacak olan Bütüncül Gelişim Temelli DYK kursuna başvurmak istediğimde "Bu Kursu Seçmeniz için Göreviniz Öğretmen Olmalıdır." Şeklinde uyarı alıp başvuru yapamıyorum.YOS olanlar başvuru yapamıyorumu? Çözüm Yokmu?

Evet hocam yos olduğunuz için başvuru yapamazsınız. Bunu en başından beri bu sene söylediler. Ek olan hiçbir ekders ücreti tarafınıza ödenmeyecek.

18 saat ek ders haricinde hiç bir kursa nöbete göreve ek ders ödenmiyor maalesef hocam

Bizim ilçede dyk açıldı bilişimden, çalıştığım okulda da açılacak kurs. Fakat ben başvuramıyorum yos olduğum için. Şimdi bilişim öğretmeni arıyorlar başvuru yapsın diye.

Bir de yeğitek ilçe koordinatörü başvuru yapabiliyormuş bu kurslara. Ben kendi okuluma başvuru yapamıyorum görevim "öğretmen" olmadığı (!) İçin ama ilçedeki arkadaş başvurabiliyor.

Bizim ilçede dyk açıldı bilişimden, çalıştığım okulda da açılacak kurs. Fakat ben başvuramıyorum yos olduğum için. Şimdi bilişim öğretmeni arıyorlar başvuru yapsın diye.

Bir de yeğitek ilçe koordinatörü başvuru yapabiliyormuş bu kurslara. Ben kendi okuluma başvuru yapamıyorum görevim "öğretmen" olmadığı (!) İçin ama ilçedeki arkadaş başvurabiliyor.
Hocam bende başvuramiyorum.Kendi okuluma.Yos ve mebbiste gorevlendirme olduğu için.

Bu kadar çarpıklık olmaz bir sistemde hocam. Robot yarışmaları, teknofest vs olunca hadi hocam yarışmaya katılalım diyorlar, ama egzersiz dyk hiçbirşey yapamıyorsun.

Demek ki öğretmen değiliz. Bırakın proje dediklerini de öğretmenleri yapsın. Ayrıca adında meymenet yok. Bütüncül bilmem ne. Süslü cümleler olunca ne oluyor acaba? Kurs işte

ilksms
Geri