Yoruldum. Ama isyan değil bu. Küçük bir serzeniş boşa gideceğini bilsem de...
3 sene önce atandım. Şükürler olsun. İşim var gücüm var. Allah'a binlerce şükür.
Fakat diğer branşlardan daha farklıyız bu gerçek. Müdür yardımcılığı dayatılması dersim
olmadığı için. Malum köy okulu. 1'er şube. Allah'a şükür...
Köy okulu merkeze 60, ilçeye 30, beldeye 15 km. yollar berbat, hala toprak yollar. Allah'a şükür...
Geldiğim ilk sene tuvaletleri yıkadım, temizlik işi müdür yardımcılığı ile beraber bana düştü.
Şükürler olsun isyan edecek değilim...
Hava da tek bulut bile yokken en az haftanın 3 günü giden elektrik,
devamlı su boruları patladığı için gelmeyen su... Allah'a şükür...
Bu şartlarda 3 senemi tamamladım. Fakat arada askerlik vardı. Kısa dönem. Şükürler olsun
onuda hallettik. Saat 6-7'lere kadar okulu adam etmek için çalıştık. Lojman kapısının
önünden hayvan pisliklerini temizledik, şükürler olsun.
Devlet baba'dan beklediğim sadece kısa dönem askerliği saymalarıydı.
Böylece 3 senemi tamamlayıp memleketimde yuva kurabilecektim ama Allah'a şükür 1 sene daha
davamıza devam edeceğiz. İsyan değil soru sadece:
Askerliğini kısa dönem olarak yapanın suçu nedir ? Hele ki ücretsiz, okuldan bizleri kopartarak?
Köy Öğretmeni olmak sanırım bu olsa gerek...
Allah'a şükür...
3 sene önce atandım. Şükürler olsun. İşim var gücüm var. Allah'a binlerce şükür.
Fakat diğer branşlardan daha farklıyız bu gerçek. Müdür yardımcılığı dayatılması dersim
olmadığı için. Malum köy okulu. 1'er şube. Allah'a şükür...
Köy okulu merkeze 60, ilçeye 30, beldeye 15 km. yollar berbat, hala toprak yollar. Allah'a şükür...
Geldiğim ilk sene tuvaletleri yıkadım, temizlik işi müdür yardımcılığı ile beraber bana düştü.
Şükürler olsun isyan edecek değilim...
Hava da tek bulut bile yokken en az haftanın 3 günü giden elektrik,
devamlı su boruları patladığı için gelmeyen su... Allah'a şükür...
Bu şartlarda 3 senemi tamamladım. Fakat arada askerlik vardı. Kısa dönem. Şükürler olsun
onuda hallettik. Saat 6-7'lere kadar okulu adam etmek için çalıştık. Lojman kapısının
önünden hayvan pisliklerini temizledik, şükürler olsun.
Devlet baba'dan beklediğim sadece kısa dönem askerliği saymalarıydı.
Böylece 3 senemi tamamlayıp memleketimde yuva kurabilecektim ama Allah'a şükür 1 sene daha
davamıza devam edeceğiz. İsyan değil soru sadece:
Askerliğini kısa dönem olarak yapanın suçu nedir ? Hele ki ücretsiz, okuldan bizleri kopartarak?
Köy Öğretmeni olmak sanırım bu olsa gerek...
Allah'a şükür...