YOOK ARTIK ..

Kodla Büyü
dün okumuştum

zaman kötü :D

zenci,dans,parti, bilinç altı derken hop, zenci bebeği vermişler eline...

vay anam vay
bu sosyetiklerin mezhebi geniş....

Allah"ım bizim edebimizi koru...Düşürme bizi ve neslimizi bu hallere...

Haremağalarının zencilerden seçildiğine dair bir şeyler okumuştum, şimdi sebebi daha iyi anlaşılıyor.

Arkadaşlar dalga geçilecek bir şey yok.. Rezalet bir durum..
Allah bu vatanın gençlerine hidayet versin..
evlatlarımızı bu durumlardan korusun.. Şeytana uydurtturmasın..
Allah ıslah etsin...

Rabbena heblena min ezvacina ve zürriyatina kurrete ayunin.Vecalna lil muttekine imama.

Arkadaşlar dalga geçilecek bir şey yok.. Rezalet bir durum..
Allah bu vatanın gençlerine hidayet versin..
evlatlarımızı bu durumlardan korusun.. Şeytana uydurtturmasın..
Allah ıslah etsin..

Adı üzerinde Bekarlığa veda Partisi...
Yapmak istediği şeyi yapmış hem veda etmiş bekarlığa hemde iyi bir hediye almış :lol: :lol: :lol: :lol:

fahrican' Alıntı:
Haremağalarının zencilerden seçildiğine dair bir şeyler okumuştum, şimdi sebebi daha iyi anlaşılıyor.
haremağalarının zencilerden seçildiği hiç duymadım .. ekseriyetle hadım erkeklerden seçilirmiş..

Skandal, Twitter'da böyle konuşuldu.

* Dansçı zenci olmasa olay arada kaynayıp gidecekti.

* Bekarlığa veda partilerinin ismi "siyahi bebeğe merhaba partisi" olarak değiştirildi.
* Bebekler değil, damatlar karışmış.

* Siyahilerin sosyete çıktığı yerde, ırkçılıktan bahsedilemez.

:puhaha:

ne yok ya yuhhhhh artık ohaaa artık pes artık ve sonraları "sövmek ruhun yelpazesidir" sözüne geçer :mrgreen:

bekarlığa veda partisi yapan yok bizim sülalede...genelde kina gecesi oluyor bizde...

bekarlığa veda eden bu zihniyete........
ve bu zihniyetin hal hareketlerini edepsizliklerini hala çağdaşlık diye savunan zihniyete de.... :verymad:

biyoloji bilgime göre beyaz ve zencinin çocukları melez olması gerekir,bence gelinler de karışmış olabilir:)

Olayla ilgili bi fıkra geldi aklıma;

Baş kahramanımız yıllarca bekar yaşamış,iş nedeni ile sıklıkla yurt dışına gitmesi gereken ,oldukca da saf (süzme :D )...Gün gelir adam evlenir.Aradan geçen bir kaç ayın sonunda iş nedeni ile yurtdışına çıkar.Telefonda karısı hamile olduğunu söyler . Adam çok sevinir.bir yıl sonra adam memlekete döner.heyecanla bebeğini görmek ister.karısı bebeğini getirdiğinde şok olur.Bebek oldukca esmerdir(zenci).
-adam hiddetlenir karısına der ne iş?
-kadın;ben doğurduktan sonra sütüm olmadı ve ona zenci bir süt anne buldum. çocuk zaman la onu eme eme böylr koyulaştı gittiiii..
adam durumu anasına danışmak için telefonla arar olayı anasına anlatır."anneciğim böyle bişey olabilirmi sence ?diye sorar".
kadın;
-neden olmasın evladım!sen doğduğunda benim de sütüm olmamıştı. bak ben sana inek sütü içirmiştim,boynuzların yeni yeni çıkmaya başladı :!:

BBNET
Geri