yağmurtan
Aktif Üye
yağmurtan' Alıntı:Arkadaşlar access ile yapılmış yoklama programını netten indirdim. Açarken ekteki gibi bir hata verdi. Makroların etkinleştirilmesi ile ilgili bir sorun mu tm anlayamadım. yardımcı olursanız çok sevinirim. Program acil lazım bana.
paylaşırsanız seviniriz hocamfatihkultukturkan' Alıntı:yağmurtan' Alıntı:Arkadaşlar access ile yapılmış yoklama programını netten indirdim. Açarken ekteki gibi bir hata verdi. Makroların etkinleştirilmesi ile ilgili bir sorun mu tm anlayamadım. yardımcı olursanız çok sevinirim. Program acil lazım bana.
Ders dağıtımını hangi program yapıyorsunuz?
Benim kendi okulum için yaptığım bir tane var. ama size uymaz büyük ihtimal![]()
her_dem' Alıntı:paylaşırsanız seviniriz hocamfatihkultukturkan' Alıntı:yağmurtan' Alıntı:Arkadaşlar access ile yapılmış yoklama programını netten indirdim. Açarken ekteki gibi bir hata verdi. Makroların etkinleştirilmesi ile ilgili bir sorun mu tm anlayamadım. yardımcı olursanız çok sevinirim. Program acil lazım bana.
Ders dağıtımını hangi program yapıyorsunuz?
Benim kendi okulum için yaptığım bir tane var. ama size uymaz büyük ihtimal![]()