Yine Eylem Olsa ! Katılırım? Katılmam?

Kodla Büyü
açlık grevini ciddi ciddi düşünüyorum artık.... :cry: tekel işçileri 2 filmini çeviririm çevirmeye ama... korkuyorum biber gazıyla ölüm orucumun bozulmasından..
 
keşke şöyle 1 hafta falan olsa da tüm öğretmenlerimizle beraber katılabilsek. işte o zaman gerçekten ses getirir. ama malesef insanlar ek dersim kesilmesin diye eyleme katılmıyorlar. :verymad: ( bu arada ben 15 gündür eylemdeyim zaten. hastayım evde yatıyorum :) )
 
Hiç bişey değişmez ama katılırım herhalde.Burası Türkiye türünün tek örneği cinsi nadir bulunan politikacıların yaşadığı bir ülke laftan anlamaz, mangalda kül bırakmaz, rüşvet sever, adamcılık yapar, öğretmenine düşmanlık eder, eğitimi ehli olmayan kişilere verir, öğretmeni resmen bir piyon haline getirip öğrenci ve veli gözünde düşürür, onca angarya ve bürokrasi işleri yükleyip öğretmeni meslekten soğutur....Burası Türkiye....

Başbakan karşılaştırmaları iyi yapıyor.Biz de bir karşılaştırma yapalım: Başbakanın maaşı ile onlarca asgari gelirli aile geçimi sağlar.O halde siz orada neden varsınız? kaç ailenin hakkını yiyorsunuz? Maaş karşılaştırması yaparak duygu sömürüsü yaparak koskoca bir ülke meselesi açıklanabilir mi?
 
tek konu zamda değil başbakan bu kadar aşağılarsa veli herşeyi yapar, ayaklar altında mesleğimiz
 
sonuna kadar katılırım ancak bu seferki toplumun önüne haksızca atılışımız irdelenmeli ve bunun üzerinde durulmalı.
 
easytr' Alıntı:
ösym de görev almazsanız yüksek lisans öğrencilerine bile görev yazar sınavı yaparlar.ses getirmez bunlar. yapılacak iş tüm öğretmenlerin başbakanın sözlerine yönelik bir eylem yapmasıdır. eğitim bir bile açık tepki göstermişse bunu eyleme dönüştürmek gerekli.
Evet sloganda" Ek ödemen, zammın sana kalsın. Çaldığın mesleğimin onurunu ver bana."
 
genel eğilim belli arkadaşlar bu iş anketlik olmaktan çıktı artık, önceki eylemden fazla katılım olacağı belli bir şey
 
Sonuna kadar katılırım, hatta abartarak bunlara rağmen katılmayan arkadaşları bazı sıfatlarla suçlarım...
 
Eylemin büyüğü asıl şimdi yapılmalı. Başbakanın bugün ki talihsiz açıklamaları hükümetin bugüne kadar öğretmenlere ve diğer kamu kesimine yönelik genel tutumunu destekler niteliteydi ve bu tutum AKP nin kömür dağıtarak oy aldığı kitlenin içindeki kin ve nefret tohumlarını gayet güzel yeşertti, öğretmenler doktorlar her gün dövülür, öldürülür oldu, Oylarını garantiye aldılar. Bravoo, gayet güzel siyaset yapıyorlar... Sonuna kadar destekliyorum eylemleri ama bu şekilde sonuca ulaşmayacak danışıklı dövüş niteliğinde yapılanları değil. Harbi Eylem yapılsın katılalım
 
Geri
Üst