Yine çattık iyi mi?

Kodla Büyü

barthez

Süper Üye
Süper Üye
O kadar sorunun içerisinde bide bu idarecilerle uğraş. Okula yeni müdür atandı. Ben şu bana bu işi kendisi vermiş gibi davranan idarecilerden nefret ediyorum. Buda tam böyle biri çıktı, sanırsın Vali. Alçakgönüllülüğün güzelliğinin neden farkında değil bazı insanlar anlamam. Adamla geldiği gün sohbet ettik dedimki ona eğer müdürüm iyi bir insansa gece 1 de çağırsın koşarak gelirim ama yeterki benimle emrivaki konuşmasın. 30 dk sonra odama gelsene hoca diyor bana. Bu adamlarla eğitim-öğretimi düzelteceksin. Ben mi abartıyorum acaba.

hocam, sen sokulma resmi dur,
resmi davran, sana ihtiyacı varsa kendisi yalvarsın..

ergun833' Alıntı:
bence evet sen abartıyorsun.
sonuçda senin kurum amirin ne var yani odama gel dediyse.
söyleyiş tarzı çok kötü..
-odama gelsene hoca yerine
- odama gelirmisiniz hocam daha doğru olur du.

ergun833' Alıntı:
bence evet sen abartıyorsun.
sonuçda senin kurum amirin ne var yani odama gel dediyse.
Hocam ben emrivakiden nefret eden birisiyim belki sana normal gelebilecek birşey ama ben böyleyim napabilirim bunuda söyledim ona. Ben öğrencilerimle gel, git, yap, koş diye konuşmuyorum hocam sonuna hep misin, mısın koyuyorum.

Hocam yanlış anlama ama suç sende. "eğer müdürüm iyi bir insansa gece 1 de çağırsın koşarak gelirim ama yeterki benimle emrivaki konuşmasın." demişsin. okul müdürü bu sözünün "gece 1 de çağırsın gelirim" kısmını aklında tutacaktır gerisini çoktan unutmuştur. Kim olursa olsun aradaki mesafeyi korumak lazım.

zafer_can' Alıntı:
Hocam yanlış anlama ama suç sende. "eğer müdürüm iyi bir insansa gece 1 de çağırsın koşarak gelirim ama yeterki benimle emrivaki konuşmasın." demişsin. okul müdürü bu sözünün "gece 1 de çağırsın gelirim" kısmını aklında tutacaktır gerisini çoktan unutmuştur. Kim olursa olsun aradaki mesafeyi korumak lazım.
Hocam bundan öncesi var sohbetin size sadece özet geçtim. Kimsenin müdürlük yapmasına izin vermedim dedim ona hep abi kardeş gibi çalıştım başka türlü olmadı bende dedim daha ne dicem adama. Benimle iyi ilişkiler kursanız iyi olur demeye getirdim. Netice de idari amirim konuşabilecekleriminde belli sınırı var. Müdür yardımcımda söylemiş ona geldiği hafta bu çocuk dünya tatlısı bir adam yeterki emrivaki konuşulmasın demiş. Ben bundan kızıyorum yoksa bir insanı değiştirmek çok zor, eğer üslubu bu ise öyle devam eder. Ama ben kimsenin benimle böyle konuşmasına izin vermedim, vermicemde...

barthez' Alıntı:
zafer_can' Alıntı:
Hocam bundan öncesi var sohbetin size sadece özet geçtim. Kimsenin müdürlük yapmasına izin vermedim dedim ona hep abi kardeş gibi çalıştım başka türlü olmadı bende dedim daha ne dicem adama. Benimle iyi ilişkiler kursanız iyi olur demeye getirdim. Netice de idari amirim konuşabilecekleriminde belli sınırı var. Müdür yardımcımda söylemiş ona geldiği hafta bu çocuk dünya tatlısı bir adam yeterki emrivaki konuşulmasın demiş. Ben bundan kızıyorum yoksa bir insanı değiştirmek çok zor, eğer üslubu bu ise öyle devam eder. Ama ben kimsenin benimle böyle konuşmasına izin vermedim, vermicemde...
sizin müdür konuşursam ne olacak moduna girmiş olabilir, önceki okulumdaki müdürde böyleydi. Ben o yüzden formatör olmamıştım, 15 saat dersim vardı adamın yüzünü pek görmüyordum. Bu yüzden sinir katsayımda artmıyordu.

barthez' Alıntı:
zafer_can' Alıntı:

Hocam 1-2 kez konuşursa biraz tepkini belli et ama tartışma sçz söyleme niteliğinde olmasın. Tavırlarınla belli et bence. Eğer devam ederse bu kez sözsel olarak dile getir ve tavrını koy. Sonuçta yeni gelen müdür herkesi tanımıyor ve kimin ne şekilde bir yapıya sahip olduğunu bilmiyor. Alışkanlıkla söylemiş olabilir bunu kendi üzerinde değpiştirmek senin vereceğin tepkilerle olacak. İlk bir iki söylemine çok takılma ama tepkisiz de kalma bence..

Paylaştım zafer hocam, zaman gösterecek bakalım. Ben şimdilik mesafeliyim. Tecrübeli arkadaşlar belki akıl verirler diye, birde zümreyiz dertleşiyoruz. :D Yoksa ezemez beni kimse. Ama bazıları beyfendiliği korkaklık olarak algılıyor ya onlarada höt demeyi bilmem lazım sanırım.

gecenin 1'inde çağırsın gelirim diyen senin gibilerine az bile...

ben ne diyorum biliyormusun, "kralı çağırsa mesai saatlerimin dışında beni okula getirtemez"

bırak iyi insan olmasını, direk melekler gelse olmaz!!!

bencede çağırsam ne olur moduna girmiştir. bu müdür tehlikeli birine benziyor. sen dikkatli ol hocam. en güzeli formatör olma dersine gir çık gözden uzak olan gönülden de uzak olur hesabı.

bilgisayarbilisim60' Alıntı:

ben ne diyorum biliyormusun, "kralı çağırsa mesai saatlerimin dışında beni okula getirtemez"

çok gördük gazel okuyanları eni sonu bir yolunu bulur başka okula sürer.

bilgisayarbilisim60' Alıntı:

Lafın gelişi söylenmiş br cümleye neden takıldınız anlamadım.

Görevlendirme yada kadrolu 8 farklı okulda çalıştım. Birkeresinde müdüre arkamdan iş çevirmeyin bi derdiniz varsa yüzüme söyleyin dedim. 1 tanesiylede 1 saatten fazla tartıştık mesai bitiminden sonra. Her tartışmadan sonra bende acaip rahatlama oldu. Tepkisiz kalmak inanın insan ömründen yiyor, içinize atmayın hiçbirşeyi ama kavgada edin demiyorum. Karşınızdaki kişiyi biraz daha tanıyın ondan sonra iyi yada kötü tavrınızı koyun.

Müdürlerin önünde eğilip bükülen çok insan olur onlara sadece acıyarak bakın ve acıdığınızıda belli edin

BBNET
Geri