YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ [BÖTE]

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan nese
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

nese

Üye
arkadaşlar merak ettim forumda yıldız teknik bote mezunu varmı? varsa parmak kaldırsın :D ben yıldız teknik bote 2006 mezunuyum da :wink:

hey yıldız heyyy

öss den sonra tercih yaparken ytu yu silip yerine ankara yı yazmıştım..ve ankara gelmişti.. kısmet böyleymiş.. pişmanım ama çoook geç.. :(

kafamı hangi taşa vurayım kii.. hem de son saat değiştirmiştim..
dmek ki benim için hayırlısı buymuş..

ya birsürü gazi üniversiteli çıktı bi tane yıldızlı çıkmadı :shock: bu arada teknik eğitim fakültesi ayrı bote bölümü eğitim fakültesine dahil.

sevil cnm ya anlamıstım zaten. burda da kaçamadım senden :D anlamam lazımdı zaten. neyse çk sevindim seninde üye olmana...

yeni nesilden bi ben varım galiba 2007 mezunuyum. neşe seni tanıyom da sevilayın yüzünü unuttum :P

sevilay neşe ikinizi de tanıyorum ytü 2007 mezunuyum. Sevilayın bir de kankası vardı hatırladığım kadarıyla. Kök naber len?

slm bende YTÜ Böte liyim ve bundanda gurur duyuyorum...Mezuniyete az kaldı... :D

kardeşim yok yaw o kadar yol , gönlüm sizinle ama bunuda bilin , geçen kuluğını cınlattık , bi ara anlatırım ...

Ok kardeş aynen bizimde gönlümüz seninle :)
Senin yerine de ekmek arası sucuk yerim...
Diğer Ahmetede selam söyle..

selamlar

burası fazlacaaa yeni mezunlarla dolu görünüyorrr ben 2003 mezunu ytü nün ilk mezunlarından Ercan herkese selamlar.

BBNET
Geri