Ygs Sınav Görevi Tercihi Açıldı

Kodla Büyü
bilgilendirme için teşekkürler hocam, son bir sorum olacak?
Kurum Müdürü TC si ve kurum şifresiyle giriş yapılacak
kurum şifresi olarak bahsettiğiniz şey okulun yada okul müdürünün osym şifresi mi? yoksa mebbis şifreşi mi?

Osym den verilen şifre hocam. Mebbisle ilgisi yok. Müdürünüz bilmiyorsa OSYM yi arasın oradan öğrenebilir.

ozkansedef' Alıntı:
Osym den verilen şifre hocam. Mebbisle ilgisi yok. Müdürünüz bilmiyorsa OSYM yi arasın oradan öğrenebilir.
evet muhtemelen bilmiyor, yada bizim müdürün dediğine göre osym bazı okulları sınav sisteminin dışında tutuyor mesela bizim okulu. :(

hastasıyız dede' Alıntı:
evet muhtemelen bilmiyor, yada bizim müdürün dediğine göre osym bazı okulları sınav sisteminin dışında tutuyor mesela bizim okulu. :(

hocam müdürünüzün bilgilendirmesi yanlış. ilçenizde osym şifresi verilebilen bi okulun müdüründen rica ederseniz yardımcı olacağını düşünüyorum. o okulun öğretmeni olarak sınavlara girebilirsiniz, bi sakıncası da olmaz. giderken yanınıza iban numaranızı da alınız.

cagdaskasif' Alıntı:
hastasıyız dede' Alıntı:

hocam müdürünüzün bilgilendirmesi yanlış. ilçenizde osym şifresi verilebilen bi okulun müdüründen rica ederseniz yardımcı olacağını düşünüyorum. o okulun öğretmeni olarak sınavlara girebilirsiniz, bi sakıncası da olmaz. giderken yanınıza iban numaranızı da alınız.
önceki okulumda ben yaptım. benim okulda şifre yoktu. müdür uğraşmak istemiyordu. bi başka okulda vardı oraya gittik arkadas bizi kayıt etti sisteme. onların okulunda filan da gözükmedik zaten. kendi okulumuzda gözüktük

İlk defa görev alacağım OSYM sınavlarında

Bina Yedek gözetmen , bildiğimiz yedek gözetmenden farklı mıdır?

edit : yedek gözetmenlik ücreti , gözetmen ücretine göre biraz düşükmüş sadece.

Görev alan herkese kolaylıklar , katılanlara başarılar dilerim

BBNET
Geri