YGS Sınav görevi için Başvuru

  • Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan atakom
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
Okuldan size bir şifre verilmesi gerekiyor. O şifre ile giriş yapıp, görev almak istediğiniz okulları tercih ediyorsunuz.
 
geçen seneden beri görevlendirme için ÖSYM okullara aynı öss için öğrencileri kaydettiğimiz Başvuru Merkezi Sistemi gibi bir program ve şifre veriyor. Bu programla okullar öğretmenleri sisteme kaydedip bir çıktı veriyorlar. aynen sınava girecek öğrenciler gibi. bu çıktıda şifre var.Yalnız her okula bu program ve şifreyi vermiyorlar. Şifre olan herhangi bir okuldan öğretmen kimliği ve iban numaralarınızla başvurup sisteme kayıt olabilirsiniz. daha sonra gis.osym.gov.tr adresine sınav başvuru zamanlarında başvurup görev alabilirsiniz.
 
1-okulunuz osym personel bilgi şifresini osymden mail yoluyla alıyor
2-osym nin personel bilgi diye küçük bir proğramı var onu kuruyor ve aldığı şifre ile sisteme giriş yapıyor
3-personelin bilgilerini güncelliyor web cam ile fotoğraf çekip sisteme kaydediyor
4-sistem her personel kaydedilince bir çıktı veriyor ilgili kişinin şifre ve kullanıcı adı orada yazıyor
5-personel bu bilgi ile osym personel bilgi sistemine girip önümüzdeki sınavlar için görev ve yerini seçiyor
6-osym dilerse görev veriyor

ben bunu geçen yıl açılan bir konudan kopyaladım.
okul osym bilgi şifresini mail yoluyla nasıl alıyor bunu bilfen varmı. bulunduğum okulda idarenin bundan haberi yok.
 
bu arada yeni konu açmamak adına duyuruyum gis ygs başvuru almaya başlamış

2013 ÖĞRENCİ SEÇME VE YERLEŞTİRME SİSTEMİ

başlangıç: 21.02.2013 10:00

bitiş: 28.02.2013 10:00
 
bu 2013 ygs görevlendirmeler ne zaman belli oluyor başvuran arkadaş ekrandan bakabilir mi? bırakan falan olursa biz de görev isteyelim. başvurmayı unuttum. sonuç ve onay tarihini yazarsanız sevinirim. başvuran gis ekranında görür.
 
hocam ilçe mem lerde bazen görev dağıtıyor boş kalan yerlere isterseniz gidin bi sorun zamanı gelince
 
en gec ptesi belli olur gorevler zira bugune kadar genelde talep tarihi bitince iki üc gün olmadan belli oluyordu.
 
kayıt için belli saat aralığı var mı bunun anlamadım...

yanlış mı yapıyorum yoksa ..okulda öğrencileri ygs kayıt yapan kişinin şifresi ile giriş yapmaya çalışıyorum ama olmuyor.. faarklı bir yerden mi sınav görevlisi kaydediliyor yoksa..
 
BBNET
Geri
Üst