Milli egitim bakanlığında iş yok. Adamlar senin okullarında sinav yapiyor ama senin personeline görevi kalirsa veriyor. Daha dünkü arastirma gorevlisine 4 tane salon başkanlığı görevi var ama onca yıllık öğretmene bir gözetmenlik yok.altintepebilisim' Alıntı:Arkadaşlar yönetim işlemleri sisteminden kendi bilgilerinize bakarsanız orada puan diye bi kısım var. Görev aldıkça size ödenen para kadar o puandan düşülüyor. Adaleti sağlamak adına, bu puanı yüksek olanlara öncelik vererek görevlendirme yapıyor ösym kanımca. Bana da çıkmamış.
kendir_li' Alıntı:Milli egitim bakanlığında iş yok. Adamlar senin okullarında sinav yapiyor ama senin personeline görevi kalirsa veriyor. Daha dünkü arastirma gorevlisine 4 tane salon başkanlığı görevi var ama onca yıllık öğretmene bir gözetmenlik yok.altintepebilisim' Alıntı:Arkadaşlar yönetim işlemleri sisteminden kendi bilgilerinize bakarsanız orada puan diye bi kısım var. Görev aldıkça size ödenen para kadar o puandan düşülüyor. Adaleti sağlamak adına, bu puanı yüksek olanlara öncelik vererek görevlendirme yapıyor ösym kanımca. Bana da çıkmamış.
elektronik imza olayı farklı hocam o genelde ilçe memde çalışan müdür, şb müdürü şef gibi yazışmalara elektronik ortamda imza atanlar içinwake__up' Alıntı:bu kadar okul vardı görev çıkmamış inanılır gibi değil, kısmet mi desem yoksa başka bir durum mu var anlamadım. mebbiste ösym sınavlarında görev almak istiyorumun altında elektronik imzaya gerek var yazıyor ondan mı acaba anlamadım![]()
Öyle deme hocam adamlar kendilerini bilime adamış yüce şahsiyetler.. Hergün atomu parçalayıp tekrar birleştirmek çok zor olsa gerek.. :xKürşat_58' Alıntı:öncelik daima üniversite personeline verilir. oda yetmiyormuş gibi hükümet birde onlara 850 tl fazladan zam yaptı.
teşekkürler hocamsinan36' Alıntı:elektronik imza olayı farklı hocam o genelde ilçe memde çalışan müdür, şb müdürü şef gibi yazışmalara elektronik ortamda imza atanlar içinwake__up' Alıntı:bu kadar okul vardı görev çıkmamış inanılır gibi değil, kısmet mi desem yoksa başka bir durum mu var anlamadım. mebbiste ösym sınavlarında görev almak istiyorumun altında elektronik imzaya gerek var yazıyor ondan mı acaba anlamadım![]()
Bu ülkede öğretmen verilen değer budur. bizede sınav çıkmamış zaten yıllardır çıkmıyor. ben eskiden bana sınav çıkmayınca paralelciler yapıyor zannediyordum değilmiştzcn' Alıntı:Görev sıralamasında üniversite çalışanlarından sadece kantinciler bizden önce değil sanırım.![]()