ygs 23 mart gorevlendirmeler

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ulubey38
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

ulubey38

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Gecen yil osym nin hicbir sinavinda gorev cikmamis. Bu sinavda gozetmen olarak gorev cikmis

Ben de geçen sene bütün sınavlara başvurdum tek sınav bile çıkmadı. Bu sene ygs de başkan görevi çıkmış

banada gözetmen görevi çıkmış acaba kaç para veriler ilk daha benim iilk başvurdum ve çıktı...

iade görev : görev çıkmış öğretmenlerden görevinden vazgeçenlerin yerine görev alma.

bana görev çıkmamış :( ben bu kutucuğu işaretledim olaki görev çıkan biri vazgeçerse yerine gidebilelim bari

banada 2 yıldır çıkmıyordu.Çıkacağın ümidmde yoktu ancak bukez çıktı :D

Arkadaşlar bulunduğunuz ile göre değişiyor görev çıkıp çıkmaması.. Ben 2 yıldır istiyorum hepsinde de çıkıyor.

Internet bu sekilde sinav gorevi isteme cikti cikali sadece 2 gorev cikti. Yine cikmamis

2012 kpss de yedektim. Bina sorumlusu gelmemisti beni yapmislardi. Bu sinavdada yedek cikti umarim bina sorumlusu gene gelmez

çıkıp çıkmadığı e-postayla mı bilgilendiriliyor? yoksa herhangi bir adres var mı?

mcm2276' Alıntı:
fahrican' Alıntı:
Hocam başvuruyu yaptıysanız aynı adres olan https://gis.osym.gov.tr/ de oturum açtığınızda Görevlendirmelerin menüsünden görebilirsiniz

Dediğiniz adrese baktım, yine hüsran :(
Hocam parası iyi sınavları öğretmenlere pek düşürmüyorlar.
Görevlendirmede önceliği üniversite personeline veriyorlar, Profundan-asistaına - düz memuruna kadar hepsi bitince sıra mebdeki idarecilere geliyor, onlardan da yer kalırsa öğretmenlere veriyorlar. Öğretmenlere görev verilirken kıdemin bir önemi var mı bilmiyorum.
Ben istanbuldayım önceki iki senede de 1er oturum YGS ve KPSS lerde görev çıktı. YGS giren fazla olduğu için öğretmenlere sıra geliyor. KPSS de ise tatile gidenler nedeniyle tercih azaldığı için sıra geliyor. Hazirandaki LYS ler ise idareciler haricinde kolay kolay mebdeki öğretmenlere çıkmıyor.

Bulunduğunuz ile göre değişiyor hocam, bana geçen yıl da ygs çıkmıştı. Bu yıl da çıkmış gözetmenim...

13 yıllık öğretmenim. İlk kez başvurdum ve gözetmen görevi çıktı... :+1:

Ben de eşim ve benim için başvuru yapmıştım.. Eşime çıkmış, bana çıkmamış.. :alkis: koydu be :cry: ama sonra hemen geçti :)
hayırlısı bakalım..

bulunduğun ile göre çıkıyor. daha doğrusu akademik kadro çoksa ve sınav salonları azsa genelde onlara çıkar. ondan sonra silsile takip eder en son öğretmenlere çıkar oda yer bulunsa. bana da çıkmışşş.

idril42' Alıntı:
Görev çıkmış hem de yedek olarak..İlk defa yedek olacağım bakalım:)
Benim şimdiye kadarki 5. yedek gözetmenlik durumum.
Uğurluyumdur.Sorun çıkmaz ve banada hiç gerek kalmaz.

Re: Ynt: ygs 23 mart gorevlendirmeler

BayTerapi' Alıntı:
Ben de eşim ve benim için başvuru yapmıştım.. Eşime çıkmış, bana çıkmamış.. :alkis: koydu be :cry: ama sonra hemen geçti :)
hayırlısı bakalım..
Benim durum da aynı. Hanımı okulun önünde beklerim, yasin okurum :-)

BBNET
Geri