Aynen katılıyorum.hocam teşekkürler izledim çok beğendim okulumda arduino anlattığım 100 den fazla öğrencim var en az 90 tanesi set aldı bunu almak isterdim ama bakıyorsun 60TL civarı fiyatı var özellikleri çok iyi kullanışlı görünüyor fakat arduino klon yarı fiyatına bu fiyat olayını çözmeleri lazım
Çipleri nasıl yerli olacak hocam, Türkiye'de silisyum (silikon) işleyip çip üretecek bir tesis mi var da haberimiz yok? Zaten ana kontrolcü atmel dikkat ederseniz. Yani arduinonun aynısı bu kart.Aynen katılıyorum.
Hatta tamamen çipleri dahil yerli ise bakanlık okullarımıza gönderebilir.
Robot Kulübü veya DYK 'da işleyenler için.
Ben de onu diyorum.Çipleri nasıl yerli olacak hocam, Türkiye'de silisyum (silikon) işleyip çip üretecek bir tesis mi var da haberimiz yok? Zaten ana kontrolcü atmel dikkat ederseniz. Yani arduinonun aynısı bu kart.
yok.Merhaba. Bahsettiğiniz Çizgi Tagem'in ürettiği Kit'i her yerde arıyorum fakat üretimi durdurulduğu için artık satılmıyormuş. Sizin nerede bulabileceğime dair bir bilginiz ya da fikriniz var mı ? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Çizgi tagem in seti Texas instrument ın ürettiği MSP430 kartı ile çalışıyor. Arduino da Atmega328 olduğu gibi bu da MSP430G2553 mikrodenetleyicisine sahip bir geliştirme kartı ile çalışıyor. Arduino benzeri Energia adında java tabanlı bir ide bile çıkardılar ama popüler olamadı. Eğer ne için kullanacağınızı biliyorsanız zamanında almış olduğum ürünü gönderebilirim.Bu ürünü satan bir yer veya birini bulabilen var mı? Kendi sitelerinde iki yerde satışımız var diyor ama o sitelerde ürün stokta yok. Satış linki koymuşlar siteye ama o linkten de bir yere varılmıyor.