Arkadaşlar elimizden geldiğince sorunlarımızı ve çözüm önerilerimizi bu ankete yazalım. İnşallah sorunlarımız ve önerilerimiz dikkate alınır.
*Anket İl BT Rehber Öğretmenleri WhatsApp grubunda BT İl Koordinatörü tarafından paylaşıldı. DYS üzerinden gönderilmiş.
meb.ai
"Millî Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü Görev/Sorumluluk Alanlarına İlişkin Saha Anketi"
"Bu anket, Millî Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğünün görev/sorumluluk alanında yaşanan sorunların ve çözüm önerilerinin değerlendirilmesi amacıyla hazırlanmıştır.
Bu ankette ilk olarak sizlerin illerinizde yaşadığınız sorunları detayları ile aktarmanızı ve ardından ilgili sorunlara varsa çözüm önerilerinizi sunmanızı beklemekteyiz.
Anketi 27 Şubat 2024 tarihinde 17.00'ye kadar cevaplamanızı rica ederiz."
*Anket İl BT Rehber Öğretmenleri WhatsApp grubunda BT İl Koordinatörü tarafından paylaşıldı. DYS üzerinden gönderilmiş.
Millî Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü Görev/Sorumluluk Alanlarına İlişkin Saha Anketi
Bu anket, Millî Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğünün görev/sorumluluk alanında yaşanan sorunların ve çözüm önerilerinin değerlendirilmesi amacıyla hazırlanmıştır. Bu ankette ilk olarak sizlerin illerinizde yaşadığınız sorunları detayları ile aktarmanızı ve...

"Bu anket, Millî Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğünün görev/sorumluluk alanında yaşanan sorunların ve çözüm önerilerinin değerlendirilmesi amacıyla hazırlanmıştır.
Bu ankette ilk olarak sizlerin illerinizde yaşadığınız sorunları detayları ile aktarmanızı ve ardından ilgili sorunlara varsa çözüm önerilerinizi sunmanızı beklemekteyiz.
Anketi 27 Şubat 2024 tarihinde 17.00'ye kadar cevaplamanızı rica ederiz."
Son düzenleme: