Yeni uygulama ile 1.sınıf öğrencisi istenilen öğretmene atanabilir mi?

Kodla Büyü
Bu maddede anne ve babanın ikisinin de çalışma şartı var diye olmuyor dediler. Benim küçük bebeğim var eşim çalışmıyor. Ben çalıştığım ilçede ortak bahçesi olan ortaokula vermek istiyorum. Adres nakli dışında olmuyor dediler.

Doğru söylemişler.
Umarım 11. Maddenin sonunda yazanları istemezler:

"İhtiyaç duyulması halinde kayıt işlemleri sırasında veliden su, elektrik veya doğalgaz kullanımına ait fatura istenebilir."

Doğru söylemişler.
Umarım 11. Maddenin sonunda yazanları istemezler:

"İhtiyaç duyulması halinde kayıt işlemleri sırasında veliden su, elektrik veya doğalgaz kullanımına ait fatura istenebilir."
onun problem olacağını sanmıyorum. Okul müdürü veya ilçeden isteyeceklerini düşünmüyorum zaten öğrenci sıkıntısı çekiliyor ilçede. Problem bunlar da değil ben çalıştığım ilçeye sınavla öğrenci alan kurumlar olmadığı halde ilkokul ve ortaokul için neden çocuğumu kaydettiremiyorum. Kendi kurumum oluyor devamı için de kendime en yakın kurumda da devamını sağlayabilmem lazım neden ikametgah vs ile uğraşıyorum sadece dilekçe yeterli olmaz mı

Yeni sisteme de çok mümkün değil ki böyle bir şeyin yapıldığı fark edilirse yapanıda yapantıranıda topa tutarlar...
Hocam sınıf değişikliği veli dilekçesi (geçerli bir mazeret) ile Rehberlik servisinin tavsiye kararı ile her hafta perşembe gününe kadar sisteme işleniyor. Cuma günü e-okul otomatik sınıfa yerleştiriyor. Çok karar olursa okula müfettiş niye yaptınız diye denetime geliyor. Yapılan değişikliklerin hepsini il görüyor.

Peki çocuk 1. Sınıftan 2. Sınıfa geçti diyelim. 2. Sınıfta yine aynı sınıf değişlikliği kuralları mi geçerli yoksa eski düzen de mi oluyor. Bunu deneyen yönetici arkadaşlar ya da tecrübe eden arkadaşlar var mı?
İlk defa 2024-2025'te uygulandığı için bu sene eğitim öğretim yılı aktarımları yapıldıktan sonra nakiller açılınca belli olacak hocam.

insan insanın kurdudur sonunda millet elindeki çocuğunun da iyi eğitim öğretim almasının önüne şikayet ede ede geçmiş oldu.
bir öğretmen yetersizse neden veliler o öğretmende tutmak istesin çocuğunu şikayet etsen öğretmenle mücadele etsen olan çocuğuna olacak
imkanı olan adresini değiştiriyor olmadı en iyi özel okullara kaydettiriyor olan kime oldu alt ve orta sınıfa yani millet yine kendi kendini şikayet ede ede öğüttürdü sisteme zengine hiç bir zaman hiç bir şey olmaz aradakiler tepinir durur yukardakiler kafalarına tokmakla bir kere vurur yedi göbek sancısını çeker

onun problem olacağını sanmıyorum. Okul müdürü veya ilçeden isteyeceklerini düşünmüyorum zaten öğrenci sıkıntısı çekiliyor ilçede. Problem bunlar da değil ben çalıştığım ilçeye sınavla öğrenci alan kurumlar olmadığı halde ilkokul ve ortaokul için neden çocuğumu kaydettiremiyorum. Kendi kurumum oluyor devamı için de kendime en yakın kurumda da devamını sağlayabilmem lazım neden ikametgah vs ile uğraşıyorum sadece dilekçe yeterli olmaz mı

"En iyi okul, eve en yakın okuldur" uygulaması nedeniyle olabilir.

BBNET
Geri