Yeni TV alanlar,teknolojilerinden anlayanlar tavsiye? ALINDI

Kodla Büyü

receps

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşla kullandığınız tv modellerini ve size göre artı ve eksilerini belirtirseniz çok sevinirim.
Bu aralar yeni bir televizyon almayı düşünüyorum. Evde hala CRT tv kullanıyorum artık bi LED alayım diyorum. Biraz araştırma yaptım ancak alıp kullanmadan sonuca varamıyorsun.
LG LM660S / 669S / 670S / 760S
Philips 6xxx / 6877 K

hangisini almalıyım veya Samsung mu yada başka bi marka model mi?

Bugün kahvaltıdan sonra, artık kesin alıcam diye pc başına oturdum o sırada bacanağım aradı, o zaten 42lm640s almıştı. bana da indirim var alırsan diye haber verdi.
sonra düşündüm benim bütçem 2000 tl nin üzerine zorlar. 760s i çıkardım. 660s le 640s arasında ne fark var dedim. magic kumanda ve kasa rengi dışında bi fark yok 350 tl fark var nasılsa laptopda kablosuz mouse var dedim.
bimekstede %10 bi para veriyor olmasıyla kargoyla birlikte 1775 TL ye aldım. Yani TV 1600 tl ye geldi 175 TL yede kablo, priz klavye felan alırım işte.
Tekrar yorumlardan dolayı teşekkürler.

Re: Yeni TV alanlar,teknolojilerinden anlayanlar tavsiye?

samsung 46es 8000 :+1:

Re: Yeni TV alanlar,teknolojilerinden anlayanlar tavsiye

Hocam LG derim ben philips biraz sönük kaldı şu aralar hatta imkanların varsa bütçeni zorlamazsa samsung es8000 veya es7000
lg nin yazdığın üç modelide gayet güzel tek farkları çözünürlükleri...
bende bekliyorum 55 es 8000 i belki 3800 e filan düşer diye salon için

bilo' Alıntı:
samsung 46es 8000 :+1:
bu samsunglarda ki fazla parlak oluşu ayarlarla düzeltilebiliyor mu ? birde aktif gözlük fiyat performansı nasıl değer mi?

ben 2500 tl ye kadar düşünüyomda hanım 2000 tl yi geçmesin diyor.

hemen hemen aynı durumdayız...takipteyim konuyu bende yorumları bekliyorum....

yorum düşünce öneri ve tecrübelerinizi bekliyoruz arkadaşlar.

Cozunurlugu ve hertzi yuksek olsun bilg baglayacaksin tam oturur ekrana.

Lg 47 Lm 660s kullanıyorum hocam. özellikleri mükemmel bence. çok memnunum tavsiye ederim.

muhammet061' Alıntı:
Lg 47 Lm 660s kullanıyorum hocam. özellikleri mükemmel bence. çok memnunum tavsiye ederim.
teşekkürler hocam. internette gezinme durumu nasıl? işinizi görüyor mu?

Evdeki 55 ekran CRT bozulup, 2 kere tamir parası verip yine de bir sonuç alamayıp da 37 ekran CRT' ye kalınca ben de yavaş yavaş bakmaya başladım :) Takipteyim :)

benim 5yıllık tv gitti ..araştırmalara devam

bayağı müzdarip varmış.
ama anladığım kadarıyla ihtiyaç doğrultusunda alınacak , bazı özelliklerden fedakarlık yapıcaz.
Görüntü kalitesinde Philips
Smart özelliğinde Samsung
3D de LG iyi anladığım kadarıyla.
üçünün ortalaması olan bi model yok.
bide Philips in Amblight özerlliği çok iyi,
LG nin pasif 3d si, akıllı kumandası ve harici klavye takılması ,
Samsungun uygulamaları,kamerası ve sonradan donanım yükseltme özelliği ile ayrılıyorlar.
3 ü birARADA bir model yok

LG 42lm615s aldım 2 ay once, 1600 TLye. Şuanki fiyatı 1500 civarı.
3D var
dahili uydu alıcı var
smart yok, kablosuz internetim ve HDMI kablom oldugu için smarta ihtiyac duymadım ve fazla para vermemek için smart özellikli TVlere bakmadım.

Yaptıgım arastırmalara göre SAmsungda 3D sıkıntılı ve masraflı. Gözlükleri 200 TL civarında. O yüzden Samsung da almadım.
Çerçevesi az olanlara da bakmadım, yine fazla para vermemek için.

Sonuç olarak paran fazlaysa çerçevesiz ve smart özellikli TV lere 2000 tl civarında para verebilirsin,
ya da aynı işi yapan başka bir TVye 1500 TL de verebilirsin seçim senin...

yorum için teşekkürler. aslında haklısınız hemde birçok dijital eşya içinde geçerli, ihtiyacımız olmayan bir sürü ekstra özellik arıyoruz. 1-2 kere deneyip bi daha ihtiyaç duymuyoruz.
bu doğrultuda kendi ihtiyacım, %40 tv izliyicem, %40 karışık formatlı film izliyip, %20 de nette gezinicem.
o yüzden kestiremiyorum, hangisi işime daha çok yarar diye.

Samsung 46es 8000 eğer bu büyük derseniz de
Samsung UE-40ES7000 serine bakın.Özellik ve kalite olarak şuan üstüne yok bence....

1 ay önce philips 6877k aldım zımba gibi,kaydetme özelliği+amblight mükemmel bunlar sadece philips de var.Diğerlerini sayıp çenemi yormayayım.anladın sen :)

Ferhat' Alıntı:
1 ay önce philips 6877k aldım zımba gibi,kaydetme özelliği+amblight mükemmel bunlar sadece philips de var.Diğerlerini sayıp çenemi yormayayım.anladın sen :)
hocam onda da, maçlarda saha çimleri tek renk mesela dikine çizgiler oluyormuş hatta bir kaç resim ekleyende vardı.sizde öyle bir sıkıntı oldu mu?

ben dün aldım samsung 40es7000. güzel bir tv. teknosadan 2299 tl.

olumsuz anlamda değilde bu işte araba işine döndü, herkese kendi kullandığı ürün iyi geliyor. doğal olarak.
bunu en iyi anlayacak kişi , birkaç farklı markayı evinde denemiş olan birileri ancak yardımcı olur. öyle biri var mı acaba?
hem LG hem Samsung hemde Philips i deneme kullanma şansı olupta genel olarak şu marka iyiydi. yada şu markanın şu özelliği iyi şu özelliği kötü diyecek birileri lazım bize .

valla aslında o kadar çıkmayı düşünmüyordum ama almışken en iyisini almak lazım mantığıyla, sanırım bir süredir bakmadığım samsung 46es7000 alıcam.

ben 3000tlye kadar bakıyorum..eğer 46es 8000 bu fiyat olursa alacam..yılbaşından sonra belki fiyatlar düşer diye bekliyorum aslında...

Ferhat' Alıntı:

Ben olsam philips i alırdım.. LG samsung fıss

geçen hafta 100 de 10 bonus kampanysaıyla http://www.kliksa.com/UrunDetay/tv-goru ... /900183393

ürünü aldım.Avantajix sitesi aracılıgıyla ve bonus kampanyasınıda düşünce 1040 ytl ya geldi.

Bu fiyata bundan iyisi şamda kayısı :+1:

3 d yok smart özelik var sadece youtubeye kullanabiliyosun.hd uydu alıcısı bağladım görüntü kalitesi mükemmel ...

- 3D için fpr gözlük(pasif gözlük göz sağlığı için iyi olması, baş ağrısı yapmaması ve ekonomiklik avantajı)
- Eğer interaktif olsun istiyorsanız smart tv (kablosuz-kanlolu bağlantı)
- Üzerinde uydu alıcılı barındıran tvler (görüntü kalitesinden sorun yaşamamak için, bazı arkadaşlar dört dörtlük TV alıyor ama TV'nin hakkını verecek uydu alıcı kullanmadıkları için görüntü öyle çok da iyi değil diye orada burada anlatıyor)
- Yüksek ekran yenileme hızı (Hz)

benim diyeceklerim bunlar kendi kullandığım TV aşağıda yer alıyor memnunun tavsiye olunur. Yine EW'den kampanyadan 1900 TL ye almıştım, diğer elektronik mağazalardan kampanyalar takibe alınmalı ben alırken aynı tv diğer yerlerde 2200-2600 TL bandındaydı...

Vatan: http://www.vatanbilgisayar.com/Televizy ... I_ID=60248

EW: http://www.electroworld.com.tr/p/lg-42l ... elevizyon/

BBNET
Geri