N naiad1786 Üye Mesajlar 18 15 Eylül 2018 #1 6. sınıf kitabında yayınlanmış olan bu sunuları bulabileceğimiz bir yer var mı? yoksa herkes kendi çabasıyla kendi sunumunu mu hazırlayacak?
6. sınıf kitabında yayınlanmış olan bu sunuları bulabileceğimiz bir yer var mı? yoksa herkes kendi çabasıyla kendi sunumunu mu hazırlayacak?
Pcustası Site Gezgini Mesajlar 42 15 Eylül 2018 #2 Bulabileceğiniz bir yer yok diye biliyorum ben hocam.
ceren_ka Aktif Üye Mesajlar 103 16 Eylül 2018 #3 Yeni teknolojileri biliyor muyuz? sunusu Ekli dosyalar Yeni teknolojileri biliyor muyuz.rar Yeni teknolojileri biliyor muyuz.rar 8.5 MB · Görüntüleme: 754
mehmetdiyebiri Site Gezgini Mesajlar 73 19 Eylül 2018 #8 faydalı bir slayt olmuş hocam teşekkürler. slaytın içine her başlığa çaıklayıcı birer tane de video ekleyip tekrar buraya yüklemeyi planlıyorum boş vaktimde
faydalı bir slayt olmuş hocam teşekkürler. slaytın içine her başlığa çaıklayıcı birer tane de video ekleyip tekrar buraya yüklemeyi planlıyorum boş vaktimde