Merhaba arkadaşlar.
Öncellikle 2025 zeytin sezonu maalesef istenilenden çok uzak. Kendi bahçem için örnek vermem gerekirse geçen yıl 9 ton zeytin vardı. Bu yıl 2 ton bile çıkmadı. zeytin yağ miktarı oldukça az bu sene.
Elimde 2 farklı yağ alternatifi var:
Güncel Fiyatlar:
* Geçen sezonun yağı kargo dahil lt fiyatı : 350TL (5LT = 1750TL)
* Yeni sezonun yağı kargo dahil lt fiyatı : 450TL ( 5LT = 2250)
En az 5lt lik yağ gönderimi yapabilirim. Kargo gönderimlerini 5lt lik tenekeler halinde, özel kolilerde, gerekli uyarı yazılarını ekleyerek, özenle paketleyerek yurtiçi kargo ile gönderiyorum.
BilgisayarBilisim.Net Üyelerinin Değerli Yorumları
Öncellikle 2025 zeytin sezonu maalesef istenilenden çok uzak. Kendi bahçem için örnek vermem gerekirse geçen yıl 9 ton zeytin vardı. Bu yıl 2 ton bile çıkmadı. zeytin yağ miktarı oldukça az bu sene.
Elimde 2 farklı yağ alternatifi var:
Güncel Fiyatlar:
* Geçen sezonun yağı kargo dahil lt fiyatı : 350TL (5LT = 1750TL)
* Yeni sezonun yağı kargo dahil lt fiyatı : 450TL ( 5LT = 2250)
En az 5lt lik yağ gönderimi yapabilirim. Kargo gönderimlerini 5lt lik tenekeler halinde, özel kolilerde, gerekli uyarı yazılarını ekleyerek, özenle paketleyerek yurtiçi kargo ile gönderiyorum.
BilgisayarBilisim.Net Üyelerinin Değerli Yorumları
Yağı beğendim okuldaki arkadaşlar da çok beğendiler. Teşekkürler
Benim yağ da geldi. 20 litre. Tadı, kokusu gayet güzel.
Toplamda 20 lt sipariş ettim kargom 2 günde sağlam birşekilde elime ulaştı. Ben kendim zeytinyağından pek anlamam fakat tadınca zeytin kokusu buram buram geliyor. Anlayan bir arkadaşa ve bakıcıma da verdim onlarda çok beğendiler. Çok teşekkür ediyorum. Emeğinize sağlık hocam.
5lt x 4 zeytinyağı özenle paketlemiş şekilde kargo ile iki gün içerisinde geldi. Tadı, kıvamı, kokusu gerçekten harika. Teşekkürler @nuribjk![]()
Toplamda 20 lt sipariş ettim kargom 2 günde sağlam birşekilde elime ulaştı. Ben kendim zeytinyağından pek anlamam fakat tadınca zeytin kokusu buram buram geliyor. Anlayan bir arkadaşa ve bakıcıma da verdim onlarda çok beğendiler. Çok teşekkür ediyorum. Emeğinize sağlık hocam.
Öncelikle hoşgörü diyarı konyadan herkese selamlar...
5lt zeytinyağım geldi, kendimiz de biraz kecimen üzümü biraz napolyon kirazı olduğu için bahçeden hasadın tadı bi başka olur bilirim, burda zeytin ne gezer annem biseyler alıyor işte bende anlamam zeytinden kullanıyoruz, lakin foto çektim iki zeytin yağı arasındaki farkı ben bile anlayabiliyorum daha koyu daha yoğun görünüyor yani, iki ekmek bandım yedim reçel gibi, normalde biz konyalilar zeytin yağına ekmek banmayiz yağa ekmek mi banilir diyorlarlafı çok uzatmayayim buram buram zeytin kokuyor daha önce annemin aldığı zeytin yagi bunun yanında ayçiçek yağı gibi kaldı, alacak arkadaşlar rahatlıkla alabilir kargo da hızlı geldi bu arada ha. Güzel, baya iyi hersey, hayırlı satışlar hocam saygılar bizden
![]()
@nuribjk Zeytinyağı güzel paketlenmiş şekilde geldi. Tadına bakmak bugün nasip oldu. Tadına doyum olmuyor. 4x5lt söylemiştim ben. Bizim iki kutuyu komşular aldıÜçüncüye de bir talip var. Belki yakında bir sipariş daha geçerim yağ bitmeden
![]()
Ben de 5lt aldım 2 günde gönderdi hocam sağolsun. Hemen test ettim, gerçekten aroması ve asidik dengesi çok güzel, mis gibi zeytinyağı kokusu var. Ben şahsen çok beğendim, düşünen arkadaşlara tavsiye ederim. Emeğine sağlık, hayırlı işlerin olsun hocam.
10 lt aldım. Sakarya ya 2 günde ulaştı. Özenli bir şekilde paketlenmişti. Ürünü çok beğendik. Almak isteyen arkadaşlara tavsiye ederim. Hocam, emeğinize sağlık.
20 lt aldım gerçek ve kaliteli zeytinyağı arkadaşlara da teyit ettirdim. Hayırlı işler Tokattan selamlar
Ben de aldım. 1 günde kargo geldi Eskişehir’e. Biz beğendik. Teşekkür ederiz.
Bende aldım arkadaşlar kargom 2 gunde geldi. Teşekkür ederim.
Ben hocamdan 10 Lt sipariş vermiştim geldi. Yağ renk koku ve tat olarak güzel asit oranıda ideal. Kıvamı resimdeki gibi koyu İçiminde hafif boğazımı yaktı. Alışık olmadığımdan galiba.
Ekli dosyalar
Son düzenleme:

lafı çok uzatmayayim buram buram zeytin kokuyor daha önce annemin aldığı zeytin yagi bunun yanında ayçiçek yağı gibi kaldı, alacak arkadaşlar rahatlıkla alabilir kargo da hızlı geldi bu arada ha. Güzel, baya iyi hersey, hayırlı satışlar hocam saygılar bizden