Yeni programım Takip Pro

Kodla Büyü
Tebrikler hocam, Takip programının ilk sürümünü yüklemiştim. Telefonun ID nosu sürekli değişiyordu sanırım, o benim karşılaştığım bir sıkıntıydı.

Aynı evde yan koltukta oturan kuzenimi "18m. Yakınınızda" diye göstermişti. Ama programın kullanımı çok kolay ve pratikti. Ben çok beğenmiştim. Kişilerin (çocuklar, yeğenler, kardeşler, ...) nerede olduğunu takip edebilmek adına çok iyi bir program. Abimin ve lisede okuyan çocuğunun telefonuna yüklemiştim, tabii liseli genç işin üçkağıtına kaçıp GPS'i kapalı tutuyordu. (Bu arada bir soru: GPS'i kapattırmama ayarı yapabilir miyiz telefonlara?)

Çalışmalarınızdan dolayı sizi tebrik ederim. :alkis:

Yaptığınız yorumlar için teşekkür ederim hocam. Telefonun ID sinin değişmemesi gerekiyor.Bunun değişmesi için 2 durum var ya sim kartın degişmesi gerekiyor yada telefonun değişmesi gerekiyor.

GPS in kapatmamak için herhangi bir ayar yok malesef ama GPS kapalı olsa dahi program bulunduğu yere en yakın şebekenin yerini gösterir. Bu programımda gizli bir özellik ekledim onu Özellikler bölümüne yazacagım en kısa zamanda. Özellik şu telefonunuz kayboldu interneti kapalı kaybolan telefona mesaj atıyorsunuz(mesaj içerigi o telefonun takip ID si) internet açılıyor. GPS açmayı da yapacagım ama bazı android sürümlerinde çalışmıyor. böylelikle telefonunuzu nerede unuttugunuzu tahmin edebiliyorsunuz.

Ayrıca ilginiz için teşekkür ederim.

Whatsup gibi takip yuklemis arkadaslarimizi rehber de goremez miyiz. İstek gonderme kolaylasirdi. Gizli özelligi denedim kapalı olan mobil internet açıldı hoşuma gitti :)

Teşekkür ederim arkadaşlar Mesajlarınız beni mutlu etti. ademola hocam onuda düşündüm inşallah ilerleyen zamanlarda onuda eklerim.

Tebrikler çalışma için.
Ben de android tlf aldım. Note-4... Niyetim ufak ufak android çalışmalar yapıp denemek. Bu noktada;
1- program yazabilmek ve telefona yüklemek için neler gerekli?
2- öncesinde uygulamak için sanal bir telefon arayuzu var mı yoksa gercek telefonda mı denemek lazım?
3- program yazma - yükleme sürecinde telefonun yazılımına zarar verme veya telefonu garantiden çıkarma gibi bir durum var mı?
Tesekkurler

1.Android Studio programını kurarsan PC ye işini görür.
2.Android Studio programı içerisinde sanal makine var işini görür telefonu bağlamadan. ama Telefondan daha sağlıklı uygulamaları çalıştırıyorsun.
3.hiç bir sıkıntısı yok.Garanti dışı falan kalmaz.

cyln hocam teşekkür ederim yorumun için. iskorbit_x hocam yazmış ama bende bir kaç şey ekleyeyim. Ben eclipse de yazıyorum programları. programları sanal makinede çalıştırabilirsin ama çok zaman alıyor sanal makinenin çalışması programı kurup kullanması ben kendi telefonumu takıp deniyorum. çok daha hızlı oluyor. ve telefona herhangi bir zararı yok sadece bataryanın ömrü kısalabiliyor tak çıkar yaptıkça.

Smart hocam oncelikle tebrikler, ben bu aralar kendimi birkonuda gelistirmeyi kafaya koydum, android programlama web tasarim, 3 d animasyon gibi konular da tabii maddi anlamda getirisi olacak bir konu secmek istiyirum,a siz android programlamayi tavsiye edermisiniz

tomreader2010 hocam teşekkür ederim. wep tasarım ve 3d animasyon hakkında bir bilgim yok ama android getirisi konusunda programın tutulmasına baglı olarak değişir. yani sonuçta reklam gösterim sayısına göre aldınız ücret değişiyor.hangisi dersen mobil programlama derim ben.

BBNET
Geri