Yeni Oluşturduğum Personel Sayfası

Kodla Büyü

Braweheart01

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar personel listelemek için qpersonel bileşeni ile uğraşmaktan bıktığım için yeni bir personel bileşeni aramaya koyuldum. Fakat hangisini bulduysam birbirinden rezalet.
Ben de kendim yapmaya karar verdim.

İşte Link:
http://www.siverekcumhuriyet.k12.tr/kad ... romuz.html

Öncelikle bir manşet kategorisi oluşturdum bu kategoriye idarecileri koydum ,üst menüde kategori bloğu şeklinde bir menü öğesi oluşturdum.
Tam bunun altına yoo temanın meganews bileşeni ile 3 sütun halinde personel kategorileri oluşturup üst menüdeki kadromuz bölümünde görünecek şekilde ayarladım.
Ortaya tam istediğim gibi bir personel bileşeni çıktı.
Yorumlarınızı bekliyorum

k.cokol' Alıntı:
Arkadaşlar personel listelemek için qpersonel bileşeni ile uğraşmaktan bıktığım için yeni bir personel bileşeni aramaya koyuldum. Fakat hangisini bulduysam birbirinden rezalet.

İşte Link:

Öncelikle bir manşet kategorisi oluşturdum bu kategoriye idarecileri koydum ,üst menüde kategori bloğu şeklinde bir menü öğesi oluşturdum.
Tam bunun altına yoo temanın meganews bileşeni ile 3 sütun halinde personel kategorileri oluşturup üst menüdeki kadromuz bölümünde görünecek şekilde ayarladım.
Yorumlarınızı bekliyorum

hocam ellerinize sağlık bu arada kullandığınız şablonu paylaşabilirmisinz

md4483' Alıntı:
k.cokol' Alıntı:

İşte Link:

Yorumlarınızı bekliyorum

hocam ellerinize sağlık bu arada kullandığınız şablonu paylaşabilirmisinz
tema yerli yapım premium temadır joomlatema.net den satın aldık. site kurucusu murat bey çok değerli bir insandır ve bize çok katkısı oldu. Bu nedenle onun temasını paylaşamam.
yalnız yt_mega_news modülünü paylaşabilirim

Ellerinize sağlık...
Hocam tıklayınca sayfanın en üstüne çıkmasının yerine jquery kullanarak sayfanın ortasında açılması daha güzel olur düşüncesindeyim.
Kolay gelsin.

dioden' Alıntı:
en altta "all branş öğretmenleri" yazıyor. all kelimesini silin bence.
ASLINDA all kelimesi modülün bir özelliği normalde allbransogretmenleri kelimesine tıkladığımda tüm öğretmenlerin liste olarak gelmesi lazım fakat olmuyor
birde jquery nedir ilk defa duyuyorum bu konuda yardımcı olur musunuz?

BBNET
Geri