developer' Alıntı:Merhaba yeni modüllerin içinde bulunduğu modül programının hazırlıkları bitti haber vermek istedim.Modül telaşına düşmenize gerek yok![]()
Evet ders ders düzenlenmiş ve mükkemmel bir şekilde hocamBaRaNaY' Alıntı:umarım ders ders düzenlenmiş ve en son halleri ile yayınlarsınız... şimdiden teşekkürler...
hocam bilişim teknolojileri bölümü altında ki tüm modüller programa ekleyeceğim daha inceleme fırsatım olmadı ama modüllerin isimlerini.olup olmadığını size bildiririm inceleyim de.halk' Alıntı:Hocam bizim seminerde mobil işletim sistemi için uygulama geliştirme dersi ve kursu eklenmesinden bahsedildi ve bununla ilgili modül bilgi sayfaları oluşturulması yönünde karar verildi. Acaba bunları da hazırlıyor musunuz ya da hazır eliniz değmişken hazırlayabilir misiniz?
:++:mfacil' Alıntı:mukemmel bır sekıldemınerede ben goremedım daha mert yaparsa en ıyısını yapar
yuru bee kocum senı kım tutar= sen anladın benıı
Hocam modül isimlerini inceledim fakat dediğiniz modüllere rastlayamadım hangi ders konusu altında..?halk' Alıntı:Hocam bizim seminerde mobil işletim sistemi için uygulama geliştirme dersi ve kursu eklenmesinden bahsedildi ve bununla ilgili modül bilgi sayfaları oluşturulması yönünde karar verildi. Acaba bunları da hazırlıyor musunuz ya da hazır eliniz değmişken hazırlayabilir misiniz?
developer' Alıntı:Hocam modül isimlerini inceledim fakat dediğiniz modüllere rastlayamadım hangi ders konusu altında..?halk' Alıntı:Hocam bizim seminerde mobil işletim sistemi için uygulama geliştirme dersi ve kursu eklenmesinden bahsedildi ve bununla ilgili modül bilgi sayfaları oluşturulması yönünde karar verildi. Acaba bunları da hazırlıyor musunuz ya da hazır eliniz değmişken hazırlayabilir misiniz?
albeyaz' Alıntı:developer' Alıntı:Hocam modül isimlerini inceledim fakat dediğiniz modüllere rastlayamadım hangi ders konusu altında..?halk' Alıntı:Hocam bizim seminerde mobil işletim sistemi için uygulama geliştirme dersi ve kursu eklenmesinden bahsedildi ve bununla ilgili modül bilgi sayfaları oluşturulması yönünde karar verildi. Acaba bunları da hazırlıyor musunuz ya da hazır eliniz değmişken hazırlayabilir misiniz?
Hocam Bilişim teknolojilerinden hangi modüllerin yayınlanacağını liste halinde yazarsanız seninirim
Bilişim teknolojilri dersinin tüm modüllerini bulabilirsiniz.sinansoycan' Alıntı:Tüm modülleri bulabilecek miyiz?
Yada son dakikada yayınlayacaklar :shock: :shock:sinansoycan' Alıntı:megep sayfasında henüz yazım aşamasında görünen modüller yerine eskileri olacak herhalde...
Hocam okulların açılmasına 4 gün kaldı ne zaman yayınlanacak örneğin Gelişmiş internet uygulamalarının hiçbir modülü piyasada yok ve o modülün yazımı için görevlendirmenin dün verildiğini duydum. Bir açıklama yaparsanız sevinirim. Teşekkürler.developer' Alıntı:albeyaz' Alıntı:developer' Alıntı:Hocam modül isimlerini inceledim fakat dediğiniz modüllere rastlayamadım hangi ders konusu altında..?halk' Alıntı:Hocam bizim seminerde mobil işletim sistemi için uygulama geliştirme dersi ve kursu eklenmesinden bahsedildi ve bununla ilgili modül bilgi sayfaları oluşturulması yönünde karar verildi. Acaba bunları da hazırlıyor musunuz ya da hazır eliniz değmişken hazırlayabilir misiniz?
Hocam Bilişim teknolojilerinden hangi modüllerin yayınlanacağını liste halinde yazarsanız seninirim
![]()
Bilişim teknolojilri dersinin tüm modüllerini bulabilirsiniz.sinansoycan' Alıntı:Tüm modülleri bulabilecek miyiz?