Mesela Rehberlik ana sayfasında uyku problemi yazacağım ve link vereceğim, tıkladığımda uyku problemi nin olduğu sayfa açılacak, panelde bunu göremedim, yardımcı olurmusunuz?
Eslivya' Alıntı:İçerik sayfasını düzenlerken html olarak görüntüleyebiliyoruz. Ordan da normal html link verme işlemi yapılabilir.
habibocak' Alıntı:Sayın Hocam,
Link vermek istediğiniz metni seçin. Text editörde link (zincir) simgesine tıklayıp eklemek istediğiniz sitenin URL'sini yapıştırın. İşlem tamamdır.
İyi çalışmalar.
html düzenlemede adresin başına "mebpanel/" kelimesini ekliyor. böyle olunca da linkime gidemiyor.İçerik sayfasını düzenlerken html olarak görüntüleyebiliyoruz. Ordan da normal html link verme işlemi yapılabilir.
aynı şekilde hocam bu da işe yaramadı bende.Zaten buradan denemiştim şimdiye kadar. Farklı bir yolu var mıdır?Sayın Hocam,
Link vermek istediğiniz metni seçin. Text editörde link (zincir) simgesine tıklayıp eklemek istediğiniz sitenin URL'sini yapıştırın. İşlem tamamdır.
İyi çalışmalar.
Sayın Hocam,serkanaytekin' Alıntı:habibocak' Alıntı:Sayın Hocam,
İyi çalışmalar.
habib hocam ben dışardaki sayfaya değilde kendim yaptığım sayfaya link vermek istiyorum, bu nasıl yapılır?
Sayın Hocam,zannaz' Alıntı:teşekkürler hocam, html ile hallettim; farklı yaptığım şey ise sitenin adresini kendim yazınca olmadı, adres satırından kopyala-yapıştır dedikten sonra oldu. ardaki farkı anlamadım, adresi aynı şekilde yazmıştım ama kopyala-yapıştıra programlanmış demek ki
çok rahatladım tekrar teşekkürler.