http://www.jtema.com/antipc' Alıntı:Teşekkürler hocam, bu şablonlar kim tarafından oluşturulmuş acaba?
+REPbiltek2007' Alıntı:Hocam zaten bu şablon dediğiniz gibi sadece il ve ilçe memler için. Okulların şablonu MEB tarafından yayınlanmadı. Ve resmi bir yazı olmadan da ben kendi sistemimi değiştirmem.
fikrix' Alıntı:meb in ana şablonunda kullandığı küçük arka planlar karışıklık yaratıyor biz onları kaldırdık burada daha sade...
fikrix' Alıntı:arkadaşlar ister değiştirin istemezseniz değiştirmeyin elbette zorunluluk yok... biz sadece yaptık çeşitli forumlarda bunları arayan çok kişi vardı... ayrıca okul sitelerin maalesef bir çoğunda hiç yakışmayan şablonlar var.. korsanından tutunda meb yönetmelikle belirttiği renkler dışında ne arasanız var...
şu an 1 saat incelesem onlarca korsan içerik kullanan meb sitesi bulurum...
biz sadece 10 tl bağış şartı ile sunuyoruz... bu bir satış değildir... konunun altında da belirttiğim gibi 10 tl ye satış olmaz...
ha gidip elbette yoo theme, youjoomlai joomlart, templatemonster gibi sitelerden de alım yapabilirsiniz.. verirsiniz 100-150 tl alırsınız temanızı kullanırsınız ya da free sitelerde var dediğim gibi tercih meselesi..
site kurduk hepsi bu beğenen ve destekleyen arkadaşlara teşekkür ederim...
siz okul siteleri için korsan içerik kullanıyorlar diye yazmışsınız. acaba sizin tema yaparken kullandığınız programlar orjinal mi? ve hangi fremework sistemini kullanıyorsunuz?fikrix' Alıntı:ben yasal sıkıntı olacağını düşünmüyorum zira amaç güzel bir şeyler ortaya koymak.. Öyle okul siteleri var ki sağı solu korsan içerik kaynıyor. Zira şablon il ve ilçe memlerde kullanılıyor siz onun okula uygun renkleriyle kullanacaksınız.
k.cokol' Alıntı:siz okul siteleri için korsan içerik kullanıyorlar diye yazmışsınız. acaba sizin tema yaparken kullandığınız programlar orjinal mi? ve hangi fremework sistemini kullanıyorsunuz?fikrix' Alıntı:ben yasal sıkıntı olacağını düşünmüyorum zira amaç güzel bir şeyler ortaya koymak.. Öyle okul siteleri var ki sağı solu korsan içerik kaynıyor. Zira şablon il ve ilçe memlerde kullanılıyor siz onun okula uygun renkleriyle kullanacaksınız.
bunu yazma nedenim geçenlerde sizden tema satın alan bir arkadaş buraya destek mesajı yazmıştı. sitesinde bir javascript virüsü vardı ve ben bu virüsü araştırdım artister programının cr-acklı kullanılmasından kaynaklı bir virüs olduğu konusunda yorumlar yapılmıştı.