Benim düşüncem maaşalarda fark çok fazla değilmiş gibi göstermek sanırım. Kendimce tek mantıklı açıklama bunu bulabildim ben. Altta notta eş yardımı ve 2 çocuk yardımı var diyor. Herkeste vardır sanırsam.şart mı öğretmeni 1/4 2 çocuklu yazıp polisi 8/1 bekar yazmak? niye her yerde böyle?
Niye olacak hocam. Öğretmen maaşlarını yüksek göstermek. .şart mı öğretmeni 1/4 2 çocuklu yazıp polisi 8/1 bekar yazmak? niye her yerde böyle?
alan eğitim kısmında bilişim teknolojileri yazmadığımda yaklaşık bin eksik oluyor.
Gerçekmi bu hocam
Gerçek ama iki fazla var. 883 TL sendika ikramiyesi ve bilişim teknolojileri alanı için de 1000 tl. Eğer teknik öğretmenseniz bu madde geçerli. Yoksa bu maddeyi işaretlemeyin. Sendika aidatı olmadan temiz maaşı hesaplamak için Şubat ayını hesaplayın. Kısacası uzman öğretmen Şubat maaşı 15 bin civarında olur.Gerçekmi bu hocam
alan eğitim kısmında bilişim teknolojileri yazmadığımda yaklaşık bin eksik oluyor.
Kaynak: https://www.memurlar.net/haber/1051660/memur-maas-artisini-yuzde-30-a-kadar-cikartabilecegiz.html'Memur maaş artışını yüzde 30'a kadar çıkartabileceğiz'
Cumhurbaşkanı Erdoğan
%30 üstüne seyyanen verebilirler belki.Seyyanen 3bin gelmedikten sonra bi anlamı yok
o da hic gelecek gibi durmuyor hocam. belki nisan gibi secim davasi icin bisi verirse yoksa isimiz işzamanında "eşit işe eşit ücret" olayında bütün kesimler zammını aldı, neredeyse sadece öğretmenler yerinde saydı,
ve bu maaş makası o günden bu yana artarak açılıyor,
bunu sağlayacak tek şeyde seyyanen zamdır, gerisi hikayedir.
Allah yardımcın olsun hocam tek maaş 2 çocuk.Bende ki durum bu.