hasan Hiperaktif Üye Hiperaktif Süper Üye Mesajlar 2,940 22 Ekim 2017 #1 Veli müfredatı velilere tanıtmak için toplantı yapmamız gerekiyormuş. Elinde bakanlığın ve memlerin veliler için hazırladığı sunu vs olan var mı? Forumda konu başlığını görmüştüm ama aramayapmama rağmen bulamadım.
Veli müfredatı velilere tanıtmak için toplantı yapmamız gerekiyormuş. Elinde bakanlığın ve memlerin veliler için hazırladığı sunu vs olan var mı? Forumda konu başlığını görmüştüm ama aramayapmama rağmen bulamadım.
trfeg Aktif Üye Mesajlar 158 22 Ekim 2017 #2 Kim istedi sizden bu bilgiyi yeni müfredatdan veliler ne anlar.
hasan Hiperaktif Üye Hiperaktif Süper Üye Mesajlar 2,940 22 Ekim 2017 #3 Okulların velilere bu konuda bir toplantı yapması ve yeni müfredatı tanıtması gerekiyormuş. MEM toplantı tarihi ve katılan kişi sayısı isteyecekmiş.
Okulların velilere bu konuda bir toplantı yapması ve yeni müfredatı tanıtması gerekiyormuş. MEM toplantı tarihi ve katılan kişi sayısı isteyecekmiş.
ArFGLR Site Gezgini Mesajlar 92 22 Ekim 2017 #4 Veli bilgilendirmesi zorunluymuş... Bizde her branş 2-3 dakika kendi müfredatındaki değişiklikleri anlattı sunu vs olmadan, geçildi.
Veli bilgilendirmesi zorunluymuş... Bizde her branş 2-3 dakika kendi müfredatındaki değişiklikleri anlattı sunu vs olmadan, geçildi.