Yeni Joomla 1.5.x Okul Teması

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan earl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

earl

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
Az önce yapımını bitirdim.

Arayanlar varsa inş yardımım dokunmuş olur.

Joomla 1.5.x için tasarlamıştım.

eski tema yerine editleyerek yenisini koydum. üst menü ve arka plan değiştirildi. daha profesyonel olduğunu düşündüğüm için eskisini kaldırıp yerine bunu koydum. beğeneceğinizi düşünüyorum.

örnek: http://daol.k12.tr

bu da header (banner) psd dosyası. düzenlemek isteyenler için.

Dipnot: Kendi okul sitem olan Ekrem çetin lisesinin template'i değil. Ekrem çetin lisesinin templateini bu forumdan bi arkadaş tasarlamıştı. Ondan esinlenerek daha geniş ve çiçeksiz menülere sahip olan bu temayı tasarladım.

Ekli dosyalar

Eline sağlık Hocam Güzel Yalnız Bu Ekrem Çetin Lisesi yanında duran çiçek simgesi
yerine farklı güzel okul simgeleri kullanılsa ? veya o arkaplan ve o çiçek resmi degişip
sade bir resim olursa daha iyi olur

Yo bu ekrem çetin lisesinin templati değil. Ondan esinlendim ama bunu sıfırdan Artistier programıyla hazırladım. Menüler çiçekli değil.

Daha paylaşmadan yapıştırmışsın reklamını :D
Yav bu artister bukadar yeteneği var mı yaaa?
Bu arada tema güzel ama klasik bir havası var biraz daha canlık katılsa iyi olur gibime gelir.

artister süper biraz da sizin bilginiz varsa cssleri de editlerseniz harika işler ortaya koyabiliyorsunuz gerçekten hem joomla hem wordpress için

elinize sağlık hocam güzel olmuş. meb hızlı erişim nasıl yaptınız acaba. öğrenebilirmiyiz ?

hasari' Alıntı:
Daha paylaşmadan yapıştırmışsın reklamını :D
Yav bu artister bukadar yeteneği var mı yaaa?
Bu arada tema güzel ama klasik bir havası var biraz daha canlık katılsa iyi olur gibime gelir.

:D

Artistier programıyla çok daha güzellerini tasarlayabilirsiniz. Ama bayağı bi vakit alıyor. Şunu da düzeltim, bunu da yapim, ıı bu olmadı, bi deneyeyim derken bisürü zamanınızı alıyor.

hocam çok teşekkür ediyorum. bende yeni joomlayı öğrenenlerdenim. sizlerin bilgilerinden faydalanmak için daha çok sorularımız olur gibi geliyor. emeğinize sağlık

krack' Alıntı:
miray hocam bu template süper olmuş bak. eline emeğine sağlık

önceki biraz daha amatör olmuştu. üzerinde biraz daha çalışınca daha güzeli ortaya çıktı tabi. eskisini indirenlere tavsiyem yenisine bi bakmaları.

Hocam site okulu kaç yıl götürür. Eline sağlık. Bir şey soracağım meb joomla ya izin vermediğinden site dosyaları özel bir yerde değil mi?

berserk' Alıntı:
Hocam site okulu kaç yıl götürür. Eline sağlık. Bir şey soracağım meb joomla ya izin vermediğinden site dosyaları özel bir yerde değil mi?

evet meb sunucularında değil. netbilsis.com sunucularında. aslında sitenin gerçek adresi daol.k12.tr ama ben daol.meb.k12.tr'yi daol.k12.tr'ye yönlendirdim. yönlendirme sayfasının nasıl yapılacağını aratırsan sitede rahatlıkla bulabilirsin.

siteye virüs bulaşmadıkça ömürlük. ama yeni joomla versiyonları çıktıkça istersen eski siteni yenileyebilirsin.

mirayabravci hocam çok teşekkürler. Çok güzel olmuş ben joomlayı öğrenmeye başlayalı 3-4 gün oldu sizin sitedeki gibi ana sayfada haberleri sırasıyla ve ordaki gibi sayfa sayfa olmasını istiyorum. Ama tüm tema larda benim ana sayda 2 sutun halinde ve hangi yazıyı ana sayfada istersem kutular şeklinde geliyor. Sanıyorsam tema larla alakalı değil hangi temayı yüklersem yükleyeyim o şekilde geliyor. Sizin sitedeki gibi yapmak için ayarları bir türlü bulamadım. Yardım eder anlatırsanız çok sevinirim.

BBNET
Geri