İholar ayrı. Onlarda yabancı dil siniflari devam.İHO'da yabancı dil sınıfları olmayacak mı artık?
Bugün çoklu dil olan okullar dışındanki okullarda hazırlık sınıfı olmayacak mı?
İholar ayrı. Onlarda yabancı dil siniflari devam.İHO'da yabancı dil sınıfları olmayacak mı artık?
Bugün çoklu dil olan okullar dışındanki okullarda hazırlık sınıfı olmayacak mı?
Her dönem birimiz, bir dönem hepimiz norm fazlası olacağız...Hiçbir dönem bilişim dersi bu kadar sahipsiz olmamıştı.
Neden olmasın. Onlarda da rehberlik dersi koyarlar rehberlik saatini de bizden alırlar oldu da bitti maşallah.Normal ortaokullarda da Bilişim Dersi 1 saate düşerse şaşırmam...Ağzımı hayra açayım diyorum ama rasyonel olmak lazım.
Onlarda da rehberlik saati var ama bizden değil seçmelilerden kıstılar.Neden olmasın. Onlarda da rehberlik dersi koyarlar rehberlik saatini de bizden alırlar oldu da bitti maşallah.
https://mufredat.meb.gov.tr/ProgramDetay.aspx?PID=1383 Ortaokul BTY için bu linkteki 2018 yılında yayınlanmış müfredat programı devam değil mi? Daha günceli yok sanırım. Bir de maarif modele göre bir program çıkmadığı için yeni maarif model yıllık plan taslağına göre yapmamıza gerek yok sanırım?
Aklım şunu almıyor. Aynı müfredat ortaokullarda ikişer saat İmam Hatip ortaokullarında birer saat. Şimdi bu müfredatı imam hatip ortaokulları nasıl yetiştirecek?Muhtemelen Ağustos ayı Tebliğler Dergisi (yetişmezse ek sayısa da olabilir) ile yeni müfredat TTK onayı yayınlanır.
Hocam bunu hiç düşündüklerini sanmıyorum. Bir saat ders ile ne yapılır akıl alır gibi değil valla, okullardan bir haber olan kişiler tabiki böyle tuhaf kararlar alabilirler şaşırmıyorum ki. Birileri oturuyor kafalarına göre şöyle olsun böyle olsun diye karar alıyorlar.Aklım şunu almıyor. Aynı müfredat ortaokullarda ikişer saat İmam Hatip ortaokullarında birer saat. Şimdi bu müfredatı imam hatip ortaokulları nasıl yetiştirecek?
burdan çıkan sonuç onlarda bir saatse düz ortaokulların ne farkı var onlarda da 1 saat olmalı ya da hiç olmasada olur imam hatipten farkı olsun.Aklım şunu almıyor. Aynı müfredat ortaokullarda ikişer saat İmam Hatip ortaokullarında birer saat. Şimdi bu müfredatı imam hatip ortaokulları nasıl yetiştirecek?
öyle bir duyum bende aldım hocamNormal ortaokullarda da Bilişim Dersi 1 saate düşerse şaşırmam...Ağzımı hayra açayım diyorum ama rasyonel olmak lazım.
Haklısınız hocam, bende saldım artık. Böyle sahipsiz bir branş olamaz, kimseden çıt yok, yaz tatili olduğu için demek istiyorum artıkBeter olalım, dibe vuralım inşallah. Btr de kalksın, ortada kalalım. Bize müstahak.
Takmayın kafaya, sistem bize iş bulmaya çalışsın. Onlar düşünsün.
Bu branş hiç bir zaman ileri gitmedi, gitmez de.
20.yılımı çalışıyorum.
Hocam bu kararı alanların bizim kadar düşündüklerini sanmıyorum, birisi getirmiştir önlerine onlarda okumadan imzamışlardırAynı müfredatı bir kurumda 2 bir kurumda 1 saat olarak vermeleri aykırı, ya müfredatı değiştirecekler ya da tüm ortaokullar 1 saate düşecek.
Winter is coming
Hiç secmesinler. Norm fazlası ol. Okul aramaya başla. Resen atama korkusuyla biraz geril. Aklın basına gelir belki değerli zumrem.Bizim de okul pilot okul ders yok hiç . Ancak bana 6 Lara digital danatlar 7 lere de robotik falan seçip dersimi 20 saate yakın ders çıkarıyorlar . Ben istiyorum ki en fazla maaş karşı dersim olsun . Yazmayın diyorum kimse seçmeli ders istemiyor mecbur diyorlar. Ek ders ücreti az diye kimse istemiyor olay bana patlıyor . Bundan nasıl kurtulurum bir akıl verin
Herkes norm fazlası boş yer yok bir şey olmaz gibiHiç secmesinler. Norm fazlası ol. Okul aramaya başla. Resen atama korkusuyla biraz geril. Aklın basına gelir belki değerli zumrem.
Tipik halimizi yazmışsın hocam...Hiç secmesinler. Norm fazlası ol. Okul aramaya başla. Resen atama korkusuyla biraz geril.
Ah hocam. Şükür halime deyip yoluna devam et. Sallantıda olmak daha zor emin ol.Bizim de okul pilot okul ders yok hiç . Ancak bana 6 Lara digital danatlar 7 lere de robotik falan seçip dersimi 20 saate yakın ders çıkarıyorlar . Ben istiyorum ki en fazla maaş karşı dersim olsun . Yazmayın diyorum kimse seçmeli ders istemiyor mecbur diyorlar. Ek ders ücreti az diye kimse istemiyor olay bana patlıyor . Bundan nasıl kurtulurum bir akıl verin
Kabul sadece maaş karşılığı girmek maddi olarak daha mantıklı görünse de biz kendimizi diğer branşlarla karşılaştıramayız. Onların temel ders, 15 saat kesin olur, ama bir bilgisayarcının dersi seçmeye bağlı olunca ya sizin gibi öyle olur, ya da hiç olmaz.Ben istiyorum ki en fazla maaş karşı dersim olsun . Yazmayın diyorum kimse seçmeli ders istemiyor mecbur diyorlar. Ek ders ücreti az diye kimse istemiyor olay bana patlıyor . Bundan nasıl kurtulurum bir akıl verin
Yaz tatilinde insanın morali bu kadar bozulur, bir sene de olumsuz bir durum yaşamadan yeni seneye başlasak keşke.Ders kaldırılacak neredeyse 2 saatten 1 saate düşürmüşler hala müfredat nasıl yetişecek derdinde. Bu bizim tayfa adam olmaz. Aynı şeyi başka bir branşa yapsalar yer yerinden oynamıştı. Bana göre dünyanın en saçma branşı teknoloji tasarım adamlar norm fazlası oldular hop bir tepki sınıfı yarıya böldüler. normu kurtardılar. Gidin siz Teknofest MebRobot la uğraşın.