Yeni EBA'da Akıllı tahtaya Qr ile giriş yapmak

Kodla Büyü

bil_tek&yaz

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Merhaba Arkadaşlar,
Daha önce akıllı tahtalara EBA üzerinden QR okutarak giriş yapıyorduk. Şuan EBA uygulaması üzerinden QR ile nereden giriş yapacağız bulamadım bir türlü

Derslerde telefon kullanmak kısıtlandığı için kaldırmış olabilirler.

Yeri kolay ama aktif değil şu an.
Alttaki + işaretine basınca çıkıyor:

Screenshot_20260902_112825_EBA.webp

Bunların yapacağı iş bu kadar olur. Okul haftaya başlayacak bugün usb bellek ve qr ile giriş yapabilmeleri için eba uygulamasını yüklettim arkadaşlara denedik olmuyor hata veriyor. Hadi onu geçtim edevlet ile usb tanımlayayım dedim o da ebada hata veriyor. O kadar kişi pazartesi tahtayı nasıl açacak?

Sürekli bir sorun bi güncelleme geliyor herşey alt-üst oluyor okulda 40 tahta var pazartesiye kadar nasıl halletim diye düşünüyorum. bu bölümü okuduğum için o kadar pişmanım ki

Geçen yapılan bilgilendirme toplantısında bu ay sonun kadar qr kodun tekrar aktifleştirileceği söylenildi.

Geçen sene de eba qr verimli çalışmadığı için mehcan e-kilit kurmuştuk. Bugüne kadar ücretsiz versiyonu kullanmamıza rağmen hiç sorun yaşamadık. Tavsiye ederim.

Bunların yapacağı iş bu kadar olur. Okul haftaya başlayacak bugün usb bellek ve qr ile giriş yapabilmeleri için eba uygulamasını yüklettim arkadaşlara denedik olmuyor hata veriyor. Hadi onu geçtim edevlet ile usb tanımlayayım dedim o da ebada hata veriyor. O kadar kişi pazartesi tahtayı nasıl açacak?
eskiden tahta yoktu derslere öğretmenler evde en az bir kere prova ederek hazırlanırlardı sınıfta öğrenci hocayı küçük düşüremezdi günümüzde tahta açılmadı mı hoca ders bile işleyemiyor bu kadar aciz duruma getirdiler kendilerini aslında bu sorgulanması gereken bir durum teknolojiyi kendini esir edecek derecede kontrolsüz kullanıyor bir çok öğretmen.

ilksms
Geri