Ortaokuldaki arkadaşlar yeni yazıdan sonra bu haftaki ders programını nasıl yaptınız örnek olması açısından paylaşabilir misiniz?
Yazı felan gelmedi hocam inan, sadece EBA daki ders saatleri ve sayıları değişti, bizde bunu EBA ya girince fark ettik, ben aynı ders programı yapar gibi program yaptım, arkadaslar da programa göre derslerini yapmaya çalışıyorlar, Ebanın izin verdiği ölçüde.Salı günü bir yazı gelmiş sanırım ebada ders saatiniz arttırıldı falan diye içeriğini tam ben de bilmiyorum
Eba izin vermediği için sınıfları birleştirdik her kademeyi 4 sınıfa düşürdük. ders saatlerini de azalttık çünkü 5,6,7 ler 24 saatten fazla olmuyor. normal progmatikten program dağıttık. Haliyle en fazla ders alan öğretmenimiz 12 saat ders alabildi..Ortaokuldaki arkadaşlar yeni yazıdan sonra bu haftaki ders programını nasıl yaptınız örnek olması açısından paylaşabilir misiniz?
Hocam ana derslerin hepsine ders tanımladık. Ama bazılarında saatlerini azalttık. Mesela bilgisayarı 5 ve 6 larda 1 er saate düşürdük. Türkçeyi 4 e düşürdük gibiNormalde mufredat.eba.gov.tr deki 6 derse ders tanımladık biz pandemi sürecinde 21 eylülden itibaren nasıl yaptınoz peki hepsine ders vermediniz yine dimi
Hocam ilkokul harici zoom üzerinden yapılanlar kabul edilmeyecek, ücret ödenmeyecek dendi. Siz bunu nasıl aştınız. Benim normalde 30 saat dersim vardı sınıf birleştirip kirpip 8e düştü. Ama dağıtım eba harici yapmadık biz.6 gun 24 saat dersim var.
Merhaba hocam "ilkokul harici zoom üzerinden yapılanlar derslere ücret ödenmeyecek" bilgisinin kaynağı nedir acaba?Hocam ilkokul harici zoom üzerinden yapılanlar kabul edilmeyecek, ücret ödenmeyecek dendi. Siz bunu nasıl aştınız. Benim normalde 30 saat dersim vardı sınıf birleştirip kirpip 8e düştü. Ama dağıtım eba harici yapmadık biz.
hocam bakanlıktan gelen canlı ders genelgesindeMerhaba hocam "ilkokul harici zoom üzerinden yapılanlar derslere ücret ödenmeyecek" bilgisinin kaynağı nedir acaba?
mesajı yeni gören ben ..yarısı zoom hocamHocam ilkokul harici zoom üzerinden yapılanlar kabul edilmeyecek, ücret ödenmeyecek dendi. Siz bunu nasıl aştınız. Benim normalde 30 saat dersim vardı sınıf birleştirip kirpip 8e düştü. Ama dağıtım eba harici yapmadık biz.
Değil.Zoom açık kaynaklı mı?