Mümin Güngör
Aktif Üye
Bu konudaki düşüncelerinizi merak ediyorum.
Aman hocam ne yaptın ağzından yel alsın. Hoş gerçi görmediğimiz bir uzaylı istilası bir dünya savaşı kaldıEylül ayında okulların açılmayacağını düşünüyorum. Hayırlısı ama bence savaş başlayacak
İlk zamanlar ilk insanlar gibi diyorsunuz. Mümkünse videonun linkini alabilir miyimYeni düzenin testi, pandemide yapildi ve sonuç başarılı.Yemek siparişleri, satın almalar, evden çalışma, uzaktan okul, bankasız para işlemleri çok iyi çalıştı.
İlerleyen dönemde tarim, su, iklim, virüs 1 numaralı tehdit ve ülkeleri savaşmadan ele geçirme silahları olacak.
Youtubeda bir video var.Ulkeler arası nükleer savaş olacak.Serpinti sonrasi sinirlar kalkacak.Artik insanlardan kaçacağız, temiz suyun toprağın peşine düşeceğiz.Ay yada Mars, insan kolonileri için hazır hale getirilirse seçilmiş zengin insanlar buraya yerleşecek.
Eskiden olsa bu tür komplo teorilerine güler geçerdim; ama pandemide gördük ki bunlar komplo değil birebir gerçekmiş.Yeni düzenin testi, pandemide yapildi ve sonuç başarılı.Yemek siparişleri, satın almalar, evden çalışma, uzaktan okul, bankasız para işlemleri çok iyi çalıştı.
İlerleyen dönemde tarim, su, iklim, virüs 1 numaralı tehdit ve ülkeleri savaşmadan ele geçirme silahları olacak.
Youtubeda bir video var.Ulkeler arası nükleer savaş olacak.Serpinti sonrasi sinirlar kalkacak.Artik insanlardan kaçacağız, temiz suyun toprağın peşine düşeceğiz.Ay yada Mars, insan kolonileri için hazır hale getirilirse seçilmiş zengin insanlar buraya yerleşecek.
Hocam ne içtin bize de gönderyapay zekanın kontrol edeceği bir dünya olacak. şu anda da az çok hissediyoruz zaten. donumuzun rengine kadar biliyorlar. amaç tek dünya devleti kurup insanları köle yapmak. şu anda da dünyayı bizzat şeytanın fikirlerinin yönettiğini hatta şeytanla bizzat görüşüp dünyayı değiştirmeye çalıştıklarını düşünüyorum. bu adilerin en tepesinde şeytanın bizzat kendisi var yani.