hayırlı olsun yeni okulun, oğluna kim bakıcak, okulun nasıl beğendin miglimmer' Alıntı:kızlar sızlerı cok özledim. ıstanbula atandım es durumundan umranıyeye... sızler neler yapınız
benim için hem güzel hemde sıkıntılı bir tatildi, eşimin tayini çıktı fakat benim eş durumu olmadı
son çare olarak bu alan değişikliği ile eş özrüne başvuracağım tabi olursa, güzel haber ise eşimle bir bebiş bekliyoruz
Allah kısmet ederse nisan 15te bebişimizi kucağımıza alacağız, kızlar dualarınıza ihtiyacım var, eş özrü olmazsa hamile halimle eşimden ayrı çok zor olacak 
teşekkür ederim hocam hoşbuldukyeymir23' Alıntı:zik zak hocam hoşgeldinsenin adına çok sevindim allah hayırlısıyla bebişi kucağınıza almayı nasip etsin
inşallah tayin de çıkar hocam
eş durumu canımı çok sıkıyor ve bu durumun bebeğe yansıması olayı daha da canımı sıkıyor
açıkçası şu aralar ne yapacağımı pek bilmiyorum ....yeymir23' Alıntı:haklısın hocam sıkmaz mı hiç ama ömrünün en güzel hediyesini almışsın bir de bunu düşün inan çok sevindm senn için dua edeceğim sana inşallah tayininiz de olacak...