okulumuz yeni bina olduğu için bt sınıfı var ama içi boştu hocam. bizim bt sınıfının öncesi ve sonrasını paylaşıyorum. biz hocam kadar şanslı değildik valla eski 10 yıllık pcleri sağdan soldan toplayarak 26 çalışan pc oluşturdum ve her öğrencinin bir bilgisayarı olmasını sağladım..hayalim buydu gerçekleşti çok şükür.eski meski idare ediyoruz ne yapalım. ama hocamın sınıfını çok kıskandım...Dev Kitap Arşivi' Alıntı:Diğer arkadaşlarımızdan da fotoğraf bekliyoruz.Ortam çok güzel gözüküyor hocam.
elrond' Alıntı:okulumuz yeni bina olduğu için bt sınıfı var ama içi boştu hocam. bizim bt sınıfının öncesi ve sonrasını paylaşıyorum. biz hocam kadar şanslı değildik valla eski 10 yıllık pcleri sağdan soldan toplayarak 26 çalışan pc oluşturdum ve her öğrencinin bir bilgisayarı olmasını sağladım..hayalim buydu gerçekleşti çok şükür.eski meski idare ediyoruz ne yapalım. ama hocamın sınıfını çok kıskandım...Dev Kitap Arşivi' Alıntı:Diğer arkadaşlarımızdan da fotoğraf bekliyoruz.Ortam çok güzel gözüküyor hocam.
![]()
![]()
![]()
elrond' Alıntı:okulumuz yeni bina olduğu için bt sınıfı var ama içi boştu hocam. bizim bt sınıfının öncesi ve sonrasını paylaşıyorum. biz hocam kadar şanslı değildik valla eski 10 yıllık pcleri sağdan soldan toplayarak 26 çalışan pc oluşturdum ve her öğrencinin bir bilgisayarı olmasını sağladım..hayalim buydu gerçekleşti çok şükür.eski meski idare ediyoruz ne yapalım. ama hocamın sınıfını çok kıskandım...Dev Kitap Arşivi' Alıntı:Diğer arkadaşlarımızdan da fotoğraf bekliyoruz.Ortam çok güzel gözüküyor hocam.
Önerilerin için teşekkür ederim hocam... 3 ve 4. Maddeleri uygulamaya sokacağım inşallah... Var olasınkafkas' Alıntı:elrond' Alıntı:okulumuz yeni bina olduğu için bt sınıfı var ama içi boştu hocam. bizim bt sınıfının öncesi ve sonrasını paylaşıyorum. biz hocam kadar şanslı değildik valla eski 10 yıllık pcleri sağdan soldan toplayarak 26 çalışan pc oluşturdum ve her öğrencinin bir bilgisayarı olmasını sağladım..hayalim buydu gerçekleşti çok şükür.eski meski idare ediyoruz ne yapalım. ama hocamın sınıfını çok kıskandım...Dev Kitap Arşivi' Alıntı:Diğer arkadaşlarımızdan da fotoğraf bekliyoruz.Ortam çok güzel gözüküyor hocam.
Hocam eline emeğine sağlık :alkis:
Nacizane bir kaç görüşüm olacak.
1- Sınıf duvarları tertemiz mis gibi. Şöyle güzel ve güncel panolar, afişler ve ufku genişleten yazılar yazabilirsin.
2- o tabureler demir ayaklı herhalde. zemini mahvederler. en iyisi plastik tabureler alman. zaten o klasik kırmızı tekerlekli kırmızı koltuklarının kıymetlerini bilmiyorlar. Hem temizlik yaparken büyük kolaylık olur.
3. Kabloları mutlaka plastik klipslerle kelepçele bence.
4. Köşelerdeki kör noktalara da eğer mümkümse dolap konulabilir :+1:
Selamlar
erkantuzcu' Alıntı:Başkalarına da örnek olacak bir çalışma, tebrik ediyorum.
Fotoğraflarda dikkatimi çeken birşey var; masanızın yanındaki Fatih Projesi ile verilen fotokopi makinesi değil mi? Onun öğretmenler odasında olması gerekmiyor mu normalde? 1. Fazdakilerin öyle ama 2. fazdakilerin durumunu bilmediğim için soruyorum.
abdal' Alıntı:Hocam merhaba, bu yazıyı ilinizdeki kurumlara mı yazdınız yoksa merkez kurumlara ?
karalev' Alıntı:MEKTUP GÖNDERDİKLERİNİZ SİZİNLE DİREK İLETİŞİME GEÇTİLERMİ YOKSA DİREK OKULA GÖNDERDİLER Mİ
BENDE MEKTUP GÖNDERDİM Bİ YER DIŞINDA SES ÇIKMADI. ACEP GÖNDERİR LER Mİ
fantasio' Alıntı:Ben de mektup gönderenlerdenim. Arkadaşın burada paylaştığına biraz ek yapıp yaklaşık 17-18 kuruma gönderdim. Halkbank 15 pc gönderdi, Yapı Kredi 5 pc +1 adet lazer yazıcı, Vehbi Koç Vakfı 1 adet 24000 BTU luk klima gönderdi.Diğerlerinden haber bekliyoruz...![]()
zodiac' Alıntı:fantasio' Alıntı:Ben de mektup gönderenlerdenim. Arkadaşın burada paylaştığına biraz ek yapıp yaklaşık 17-18 kuruma gönderdim. Halkbank 15 pc gönderdi, Yapı Kredi 5 pc +1 adet lazer yazıcı, Vehbi Koç Vakfı 1 adet 24000 BTU luk klima gönderdi.Diğerlerinden haber bekliyoruz...![]()
hocam bende yazdım bana yok dedi halkbank ile yapı kredi, bunlar neye göre olumlu olumsuz cevap veriyorlar![]()
marach_46' Alıntı:fotograflar görünmüyor.