P porterta Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 293 12 Aralık 2014 #31 Hayırlı olsun. Öğrencilerinizle birlikte güle güle kullanın inşallah. Maddi manevi destek olanları da bu duyarlılıklarından ötürü kutluyorum.
Hayırlı olsun. Öğrencilerinizle birlikte güle güle kullanın inşallah. Maddi manevi destek olanları da bu duyarlılıklarından ötürü kutluyorum.
kgunduz Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,077 12 Aralık 2014 #33 o sınıfa bordo stor perde yakışır hocamm
sesumut Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,632 12 Aralık 2014 #34 Göz kamaştırıcı. Çalıştığım okullarda 2004 model pc den yenisini(lab için) hiç görmedim :mrgreen: Gözünüz gibi bakın ve kıymetini bilin hocam, iyi dersler :++:
Göz kamaştırıcı. Çalıştığım okullarda 2004 model pc den yenisini(lab için) hiç görmedim :mrgreen: Gözünüz gibi bakın ve kıymetini bilin hocam, iyi dersler :++:
serap4 Aktif Üye Mesajlar 209 12 Aralık 2014 #35 wuhuuu süpermiş...ne güzel de ders anlatılır burda...kıskandım
P partales Site Gezgini Mesajlar 61 12 Aralık 2014 #36 İyi dilekleriniz çok teşekkürler arkadaşlar. İnş İlerleyen zamanda bunun gibi ve daha güzel yeni bt sınıflarımız sayısı artacaktır.
İyi dilekleriniz çok teşekkürler arkadaşlar. İnş İlerleyen zamanda bunun gibi ve daha güzel yeni bt sınıflarımız sayısı artacaktır.
masterkartall Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 340 12 Aralık 2014 #37 Hayırlı olsun hocam. Kasa açma derdi yok kablo derdi yok çok güzel