Fotoğraflarını çok iyi çekememiş olsam da, daha eksiklikleri olsa da bt sınıfımın şuanki hali böyle. Darısı BT sınıfı olmayan tüm arkadaşların başına diyelim.
Öncelikle sınıf için sponsor mu buldunuz?Ayrıca neden dizüstü tercih ettiniz?fateless38' Alıntı:Hocam hayırlı olsunÖncelikle sınıf için sponsor mu buldunuz?Ayrıca neden dizüstü tercih ettiniz?
Maşallah diyelim hocam... Benim gözüm ne zeminde, ne dizüstülerde v.s. kaldı hocam. Sadece mekanın genişliğine hayran kaldım... Eski okulumda benimde vardı böyle bir sınıfım... Çift kale münyatür oynayacak kadar genişti :lol: Benden sonraki arkadaş, benim gözüm gibi baktığım her türlü harici ve dahili müdahelede göğüs gerdiğim sınıfın, dil sınıfı yapılmasına müsade etmişti... Şimdi kutu gibi mekanda nefes almaya çalışıyorum derslerde :cry: Hayırlı olsun, Allah kaza, bela vermesin inş.
elzonur' Alıntı:hocam hayırlı uğurlu olsun darısı başımıza
Uzun bir ömür diliyorum BT sınıfının bütününe. :++:Katılıyorum.. Onun haricinde her şey çok iyi.. Bir de duvarlara afiş görseller astınız mı tamamdır.. Güle güle kullanın..ramkan' Alıntı:Tek sırıtan şey perdeler hocam bide stor perde taktırdı mı mis mis