arkadaşlar bir kaç yere BT sınıfı için başvurdum.ilçe milli eğitim BT Sınıfı için çalışma yapmamı istedi. Yer, malzeme, fiziki çalışma vs. bir dosya hazırlayacağım.yardımcı olur musunuz?ne yapmalııyım?
Hocam devlet nasıl ödenek gonderdi? Ödenek almak için hangi yolu izlediniz? Ortaokulda mı çalışıyorsunuz?Ayrıyeten markalı PC olmasına gerek yok hatta bildiğin güvendiğin bir bilgisayarcı varsa(TEKNİK BİLGİSİ DE İYİ OLAN) ondan da alabilirsiniz. Devletin gönderdiği ödenekle bilgisayar laboratuarına 12 adet bilgisayar(klavye, fare, monitör dahil) almıştık. Müdür ihale usulüyle almamız gerektiğini söyledi. İhale mektubunu firmalara dağıttım. Küçük bir ilçe olduğu için 6-7 bilgisayarcıya gittim. İçime sinen bi tanesi vardı. Allahtan en düşük fiyatı o verdi. Toplama olması sorun değil. Sadece dedim ki bilgisayarcıya bütün sistemlerini(işl. sis.,ofis vb) kuracaksın. Bi imaj alıp tüm kasalara atacaksın. Deep freeze kurmaya da gerek yok. Her dönem 1 kere acronisle imaj atıyorum o kadar. o da gerekirse. 2 sene oldu hala imaj atmadığım bi kaç bilgisayar var.
hocam ptt bilgisayar bağışında bulunuyor mu? genel merkezlerine mi mektup yazdınızbilgisayar veya masa ihtiyacınız varsa PTT'ye mektup yazın![]()