Savunmadan Milli Eğitime Transfer
yasarsahbaz' Alıntı:Yok artık yaa rezalet. Fikri Işık gelse iyi haberler çıkardı bizim zümre için.
:+1:inikat' Alıntı:kimin olduğunun ne önemi var ki. başbakanın kim olduğu bile artık önemsiz duruma gelmişken bakanları mı konuşuyorsunuz. :?
Bana da tuhaf geldi ama bu kez niyeyse 2-3 isim hariç olmuş gibi geldi. Hayirlisi bakalım.taha6565' Alıntı:yeni kabine tuhaf olmuş yaw hatta olmamışuhaha:
:+1:Fikri Işık gelse iyi haberler çıkardı bizim zümre için.
inikat' Alıntı:kimin olduğunun ne önemi var ki. başbakanın kim olduğu bile artık önemsiz duruma gelmişken bakanları mı konuşuyorsunuz. :?
+1cumhurtorun' Alıntı:ya arkadaşlar bakın söylüyorum eğitim bakanı (özellikle milli demiyorum, eğitim politikalarının milli olduğunu düşünmüyorum çünkü) kim olursa olsun, ister aziz sancar'ı yapın, ister elon musk'u yapın, aklınıza kim gelirse gelsin HİÇBİR ŞEY DEĞİŞMEZ
inikat' Alıntı:kimin olduğunun ne önemi var ki. başbakanın kim olduğu bile artık önemsiz duruma gelmişken bakanları mı konuşuyorsunuz. :?
Aynen :+1: bilişimciler kime twit atacak şimdi bizden iyi anlardi o :?yasarsahbaz' Alıntı:Fikri Işık gelse iyi haberler çıkardı bizim zümre için.
dehencan' Alıntı:arkadaşlar bakanın değişmesinin tek bir nedeni var. 4+4+4'ü bitirmek için. hükümette biliyor bu 4+4+4 tam bir fiyasko olduğunu ama bu bakan zamanında geri adım atamazdı. Yeni bakanla bu sistem değişecek. demedi demeyin.
cumhurtorun' Alıntı:ya arkadaşlar bakın söylüyorum eğitim bakanı (özellikle milli demiyorum, eğitim politikalarının milli olduğunu düşünmüyorum çünkü) kim olursa olsun, ister aziz sancar'ı yapın, ister elon musk'u yapın, aklınıza kim gelirse gelsin HİÇBİR ŞEY DEĞİŞMEZ
:alkis: :alkis: :alkis: :alkis:s_kajmeran' Alıntı:Eğitim öğretmene birakilmayacak kadar ciddi bir iştir
Yeniden hatırladık.