Arkadaşlar yeni astra j kasa ve megane 3 arasında kaldım özellikle kullanan arkadaşlar varsa bu iki arabayı değerlendirebilirler mi?
aklından zorunmu var kesinlikle ASTRAAAAAAAAAA eski yeni fark etmez en kral renoya 5 değil 15 çeker :+1:tomreader2010' Alıntı:Arkadaşlar yeni astra j kasa ve megane 3 arasında kaldım özellikle kullanan arkadaşlar varsa bu iki arabayı değerlendirebilirler mi?
ycldemirel5279' Alıntı:Megane 3 dizel motorda opelden üstündür. Ha bir de arabayı sadece vitrinden seyreden arkadaşlar opeli araba sanıyorlar. işbilir galericilere ucuz ve tipli araba istiyorum deyin size vereceği cevap opel olur. opelin insignia hariç hiçbir modelini almazdım. dünyada opelin satıldığı iki ülke var 1. yununistan 2. Türkiye. Avrupada opeli arabadan saymıyorlar. Alman polisleri merkezden uzak bölgelerde opelleri, daha merkezi yerlede de vw leri ve audileri kullanmaktalar. dizelde tercihim kesinlikle megane 3 olurdu. 1.9 doblo 1.3 astraya nal toplatır.
hocam şuan ki arabam sedan corolla toyotadan sıkıldım biraz değişiklik arıyorumkily' Alıntı:hocam illa astra yada megan diye tutturmuyacaksan bi AURİS test et derim.
uzun vadeli düşününce değerini en iyi koruyan, kullanımda masraf -çok sükür- çıkarmayan bir araba
astra kadar konforu olmadığını kabul edebilirim ama pek çok açıdan tavsiyemdir. 3. arabam 3 de toyota idi .
corolla hb ve verso kullandım ama auris cok hoşuma gitti.
ama kesinlikle düz manuel vites olsun