coook Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,967 22 Nisan 2020 #1 Yeni aldığım klavye çifter çifter yazıyor. aarrkkaaddaaşş gibi. Nasıl çözebilirim?
ilhan79 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 378 22 Nisan 2020 #2 kablosuz klavye ve pilli ise pilini değiştirin.
coook Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,967 22 Nisan 2020 #4 ilhan79' Alıntı: kablosuz klavye ve pilli ise pilini değiştirin. Genişletmek için tıkla ... Kablolu hocam. cuisinier' Alıntı: Aman eksik yazmasında Genişletmek için tıkla ...
ilhan79' Alıntı: kablosuz klavye ve pilli ise pilini değiştirin. Genişletmek için tıkla ... Kablolu hocam. cuisinier' Alıntı: Aman eksik yazmasında Genişletmek için tıkla ...
boteakif Süper Üye Süper Üye Mesajlar 2,089 22 Nisan 2020 #5 Marka model nedir hocam? Ona göre biz de almayalım Şaka bir yana sanırım başka usb porta takmayı falan denemişsinizdir. Ya da bilgisayarı yeniden başlatmayı ?
Marka model nedir hocam? Ona göre biz de almayalım Şaka bir yana sanırım başka usb porta takmayı falan denemişsinizdir. Ya da bilgisayarı yeniden başlatmayı ?
Btrgs Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 497 24 Nisan 2020 #6 basılı kalma durumu var gibi duruyor. uzun felan basmıyorsunuz değil mi.
enestar Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,081 24 Nisan 2020 #7 coook' Alıntı: Yeni aldığım klavye çifter çifter yazıyor. aarrkkaaddaaşş gibi. Nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla ... Hocam denetim masasından klavye ayarlarına bir baksana. Onlarla oynayarak düzeltebileceğini düşünüyorum. Ekli dosyalar 2.jpg 200.7 KB · Görüntüleme: 23
coook' Alıntı: Yeni aldığım klavye çifter çifter yazıyor. aarrkkaaddaaşş gibi. Nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla ... Hocam denetim masasından klavye ayarlarına bir baksana. Onlarla oynayarak düzeltebileceğini düşünüyorum.